18.07.2018, 15:05:16
(18.07.2018, 15:03:19)Jastrząb napisał(a): I tu muszę przyznać, że było to imo chamskie i dziecinne z mojej strony.i na tym dyskusję kończymy po osiągnięciu consensusu
życzę miłego dnia
Wiecie, nie obraźcie się (tak tak, ) ale coś wam tu napiszę od serca.
Prowadziłem, udzielałem się na różnych forach i to przez wiele lat.
Przykro mi w związku z tym powiedzieć, że tzw gothicowe Community do pięt nie dorasta średniej klasy pisarzom z for metalowych. I tu już nawet nie chodzi o styl wypowiedzi, czy stosunek do innych użytkowników.
Były i są tam nadal niezłe kanalie i szuje, ale to kanalie i szuje z klasą, które nie chowają głowy w piasek, nie udają, że ich nie ma, nie przemykają się chyłkiem po forum szukając sensacji rodem z magla.
Potrafią twardo bronić swojego stanowiska, walczyć w niesłusznej sprawie i traktować wszystko z dystansem, nawet gdy są niszczeni i wgniatani w ziemię przez oponentów. Zawsze mają coś do powiedzenia i nigdy się nie obrażają.
Nie piszą "rzadko się udzielam, bo praca, szkoła, dzieci, dziewczyna i raty do płacenia".
Jeśli milkną lub znikają , to zazwyczaj tylko dlatego, że nie żyją (ku pamięci kilku Kolegów z Dawnych Lat R.I.P.)
Tu na tym forum i ogólnie poświęcając kilka lat ostatnich na sprawy gier i moddingu przekonałem się, że tak naprawdę w 99% mam do czynienia z cioteczkami bez kręgosłupa, obraźliwymi, delikatnymi jak pudelki, w żadnym wypadku nie zasługującymi na miano Braci Kamratów.
Nie będę więcej używał tego określenia. Szkoda że muszę być OWN takich narodów, przez małe "N'.
Jakie to wszystko przykre i żałosne zarazem...
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"