03.08.2018, 14:47:13
Trochę nie w temacie, ale odpowiem. Nie wiem. Jak widzę przy drugim podejściu, to czy zapisuje na pierwszym slocie, czy nie to i tak mi postacie znikają. Tak samo z grzebaniem w notatniku. Co bym nie robił jest problem. Wina słabego komputera i tyle. Zauważyłem, że poza znikaniem mam nieraz problem z ekwipunkiem, pewnie przez posiadanie dużej liczby przedmiotów. Wcześniej zniknęły mi bryki złota wykopane w opuszczonej kopalni, teraz np. mam 3 mikstury zręczności, a wypijam 4, bo podczas picia jedna wróciła do ekwipunku. Muszę po prostu cześć rzeczy przerzucić do jakiejś skrzyni, bo boje się, że coś questowego mi zniknie.
Chwała na wieki temu kto wymyślił "modlitwę złodzieja". Ile się po tych wszystkich Gothicach owk....wiałem przy tych zamkach - zapisuj, wczytuj żeby nie stracić wytrychów, a tu taki bajer i problemu nie ma. Jak ktoś gra w gildii złodziei, to niech nawet się nie zastanawia nad wydaniem tych 10 pn'ów w tą opcję.
Chwała na wieki temu kto wymyślił "modlitwę złodzieja". Ile się po tych wszystkich Gothicach owk....wiałem przy tych zamkach - zapisuj, wczytuj żeby nie stracić wytrychów, a tu taki bajer i problemu nie ma. Jak ktoś gra w gildii złodziei, to niech nawet się nie zastanawia nad wydaniem tych 10 pn'ów w tą opcję.