23.08.2018, 10:55:47
Cytat:Jeśli chodzi o Zwiadowców. Przynajmniej jako jeden z nielicznych zobaczyłeś na własne oczy, że nie są ani rozmemłani, ani dupowaci.
Podczas wykonywania tej misji pamiętam jak szedłem od Midlasa do Wilhelma i już się zastanawiałem nad tym w jaki sposób będę musiał go przekonać na tą wyprawę. Tymczasem:
Bezi - Chodź, atakujemy obóz orków.
Wilhelm - Dobra.
Haha, twardziele z nich na maksa.
Cytat:Jak mniemam Ur-Shak powinien sam zagadać do nas o tych duchach zaraz po ukończeniu tego zadania z uwięzionymi orkami w zamku.
Kurde nie zrobił tego niestety
Cytat:Ja mam komputer jaki mam i nie zawsze mi zaskakuje to zagadywanie do mnie przez inne postacie i muszę to inicjować klikając na danego NPC. Być może u Ciebie zdarzyło się w tym momencie podobnie, ale fakt zagrasz sobie magiem to będziesz pamiętał już o tym zadaniu
Całkiem możliwe, wspominałeś o tym w innym temacie. Gram na starym firmowym lapku. Co prawda ma 8gb ramu i dobry procesor. Jednak zintegrowana karta graficzna może tworzyć te problemy. Większych problemów nie doświadczyłem. Poza pierścieniem Kruka i kwestii z Ur Shakiem. No cóż, Przeznaczenie wolę mieć na lapku, mobilność się ceni. Ktoś dysponuje liczbą dostępnych zadań dla myśliwego podczas całej rozgrywki? Ciekawy jestem ile nie udało mi się zaliczyć. Pozdrawiam