04.10.2018, 21:59:40
Nie wiem czy to odpowiedni dział. W zasadzie mam pytanie odnośnie klimatu gry. Wolałbym poruszyć taką kwestię na Shoucie, ale sami mnie temperujecie, żeby o Gothicu skrobać na forum. Zastanawiam się nad dołączeniem do Jastrzębi, ale lubię grać bardziej zgodnie z "lore". Czy jako mag wody strażnik równowagi, powinienem zadawać się z gangusami, no bo takie sprawiają wrażenie? Czy to są do końca przesiąknięte złem charaktery? Pamiętam dialog Gora, kiedy do nich dołączyłem na chwilę podczas pierwszej rozgrywki. Zniechęca mnie on do nich, no bo w sumie jako strażnik równowagi dostojny mag, lepiej chyba pobawić się w częściowego Robin Hooda z gildii złodziei i pookradać bogaczy, czy jednak polatać po świecie jako Jastrząb? Być może mój ból zadka, może się Wam wydać niezrozumiały. Jednak, gdy chcesz się wczuć w klimat gry i po kilkudziesięciu godzinach masz poczucie, że mogłeś to zrobić inaczej, to jednak jestem wtedy poirytowany, a wczytywać jej nie zamierzam. Jastrzębiem i tak kiedyś zostanę, gdyż na pewno będę przechodził Przeznaczenie jako najemnik, a ta gildia wydaje mi się pod nich idealna. Jednakże, ciekawość skłania mnie do przystąpienia do nich podczas tej rozgrywki.
Dobra podsumowując moje rozterki. Drodzy forumowicze, jak wspominacie te dwie gildie, która dała Wam więcej radości i spełnienia z wykonywania zadań. Jastrzębie czy ekipa Cassi? Co myślicie o magu wody jako Czarnym Jastrzębiu?
Dobra podsumowując moje rozterki. Drodzy forumowicze, jak wspominacie te dwie gildie, która dała Wam więcej radości i spełnienia z wykonywania zadań. Jastrzębie czy ekipa Cassi? Co myślicie o magu wody jako Czarnym Jastrzębiu?