05.10.2018, 22:01:48
Musisz zrozumieć jedno. W tym modzie nie ma podpowiedzi. Są przesłanki do wysnucia wniosków, zwłaszcza w historiach detektywistycznych. Podpowiedzi są dla słabych, bo grając w karty czy w szachy za podpowiedzi można dostać co najwyżej wpierdol.
W Przeznaczeniu, a zwłaszcza w jego dalszych częściach postawiliśmy na myślenie i analizę przyczynowo-skutkową, bo taka jest istota gry, chyba że mamy do czynienia ze zręcznościówką typu hack'n'slash lub Tetris.
Aha i jeszcze jedno. Znacznie łatwiej znaleźć coś tam na głupiej jutubie, niż domyślić się że
i założyć stosowny pancerz - po tym jak Alfieri wyraźnie mówi
//Żeby ten kupiec bardziej zrozumiał z kim ma do czynienia, dam ci pancerz Najemnika Gildii Araxos.
Prawda ,że to nie takie trudne?
więc nie pisz o bugach tam gdzie ich nie ma, nawet w formie nie wskazującej na to jednoznacznie
w życiu jak nie umiesz sobie poradzić w relacjach interpersonalnych to też zaraz się bierzesz do bitki?
W Przeznaczeniu, a zwłaszcza w jego dalszych częściach postawiliśmy na myślenie i analizę przyczynowo-skutkową, bo taka jest istota gry, chyba że mamy do czynienia ze zręcznościówką typu hack'n'slash lub Tetris.
Aha i jeszcze jedno. Znacznie łatwiej znaleźć coś tam na głupiej jutubie, niż domyślić się że
Cytat:AUGIRRE nic nie chciał odpowiedzieć na "Mamy coś do omówienia' -no to go pobiłem .Dostałem wierzbowy łuk -
i utknąłem.
i założyć stosowny pancerz - po tym jak Alfieri wyraźnie mówi
//Żeby ten kupiec bardziej zrozumiał z kim ma do czynienia, dam ci pancerz Najemnika Gildii Araxos.
Prawda ,że to nie takie trudne?
więc nie pisz o bugach tam gdzie ich nie ma, nawet w formie nie wskazującej na to jednoznacznie
w życiu jak nie umiesz sobie poradzić w relacjach interpersonalnych to też zaraz się bierzesz do bitki?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"