14.10.2018, 17:04:32
Heja hej hello ludzie jak by to powiedział pewien nieznany youtuber. Jako iż temat trochę ucichł to chciałbym poruszyć dziś motyw Returning'a 2.0. Z tego co pamietam Destiny team dosyć niechętnie podchodzi do tego projektu, nie podoba się im ogólny zarys moda i że jest to jedno wielkie mordobicie. Nie ma jakoś wybitnie rozbudowanych dialogów czy quest'ów. Ale moim zdaniem jest klimat oraz popularność na taką skalę, że głowa mała, dlatego warto by zająć się tym, aby porozmawiać na pewne tematy właśnie na temat tego moda. Czytałem na temat returninga 2.5 (nie ma już chyba tego) i ambicje sięgają zenitu, więc myślę, że będzie kilka kwestii do omówienia, które tutaj podam, aby topic się rozkręcił i przy okazji każdy miał coś do powiedzenia.
1. Czy warto by było stworzyć mod pokroju Returning'a 2.5, który kiedyś był tylko 'ciekawostką', jaka poruszyła ludzi na tym forum i dała do myślenia, że nie jest to łatwe przedsięwzięcie, ale na pewno zwiększyłoby popularność DS?
2. Czy Returning 2.0 jest dla was, graczy, trudną modyfikacją? W porównaniu stream'erów Gothic'a, Rebalance vs 2.0, to Rebalance jest pryszczem. Ale czy jest jakiś etap gry, który był dla was twardym orzechem do zgryzienia?
3. W porównaniu Returning vs Przeznaczenie, w znaczeniu jako całokształt, co byście wybrali i dlaczego?
4. Co uważacie o tzw. Alternatywnym balansie, czyli AB do Returning'a 2.0 i czy to jest modyfikacja, która jest rzeczą priorytetową do ogrania i oferuje znacznie więcej niż polska wersja?
5. Co sądzicie o Goetji? Mod, który zajmie lata, lecz będzie bardzo udanym dodatkiem?
6. Które frakcje bardziej wam się podobają w Returnie i Przeznaczeniu i dlaczego? Które podfrakcje są ciekawsze, np Zabójcy czy Jastrzębie?
7. Wątki fabularne w Returnie a Przeznaczeniu?
Prosiłbym aby odpowiadać na te pytania, które się zna odpowiedź albo macie wiedze na ten temat. Nie trzeba na wszystko odpowiadać, ale prosiłbym o argumentacje lub odpowiadanie od siebie na te tematy.
Ja ustosunkuje się na wszystko dopiero, gdy przejdę w całości moda, bo nie chcę napisać czegoś, czego będę żałował albo co jest niezgodne z prawdą lub po prostu zmyślę niepotrzebnie.
Myślę, że jest to idealny temat do dyskusji, więc na pewno jest możliwość porozmawiania sobie tutaj na te tematy, bardzo dobry motyw.