06.11.2018, 14:23:34
Odwiedź go i rzuć tekstem "to z przodu twojej głowy, to twarz, czy dupa", a tak poważnie to myślę, że szkoda Twojego czasu na taką dziecinadę, bo zapewne użytkownik Scarr w godzinach od 7 - 15 będzie w szkole. Zapewne, gdy Cię zobaczy to zesra się w gacie i pobiegnie z krzykiem do mamy. Z drugiej strony, to rzeczywiście może odnieść sukces, może rodzice mają więcej oleju w głowie i nauczą dziecko chociaż odrobiny kultury.
Nie mnie jednak decydować o tym, co Memorius zrobisz, osobiście uważam że tym wszystkim bezmózgowcom powinno odciąć internet, a i srogi wpierdol też powinni dostać, chociaż pewnie w tym przypadku pasek na dupsko by wystarczył, albo Urizielem Doktora go zdzielić po pysku, żeby było zabawniej. Pozdrawiam
Nie mnie jednak decydować o tym, co Memorius zrobisz, osobiście uważam że tym wszystkim bezmózgowcom powinno odciąć internet, a i srogi wpierdol też powinni dostać, chociaż pewnie w tym przypadku pasek na dupsko by wystarczył, albo Urizielem Doktora go zdzielić po pysku, żeby było zabawniej. Pozdrawiam