24.12.2018, 13:58:30
Super widzieć, ze kolejna część powoli się tworzy Ja bardzo wstępnie byłbym skłonny do zmierzenia się z innymi graczami na Arenie, to dodaje kolejny wymiar rozgrywce i zmusza do bycia znacznie bardziej uważnym(mam porównanie między Przebudzeniem a Korzeniami, dwie zupełnie inne rozgrywki dla mnie). Widzę, że część starych graczy jest wciąż aktywna, mimo braku choćby tak rozpoznawalnej postaci jak Jonxx, ale skoro Arena Korzeni została przerwana(nie było mnie tu wtedy, nie wiem jak to się zaczęło, skończyło ani co było przyczyną i nie wiem czy można o tym gdzieś poczytać jeszcze), to nie jestem pewien, czy zawodnicy mieliby jeszcze chęci podjąć się tego wyzwania.
A jeśli chodzi o moje pytanka do Imperium Popiołów:
W jaki sposób będzie prowadzona rozgrywka? Czy planujecie znów taką piramidę skryptową jak w Epilogu, czy może będzie więcej luźno rozlokowanych pobocznych zadań nie mających większego wpływu na główną fabułę? I czy tak jak w poprzednich 2 częściach myślicie dodać jakieś alternatywne zakończenie?
A jeśli chodzi o moje pytanka do Imperium Popiołów:
W jaki sposób będzie prowadzona rozgrywka? Czy planujecie znów taką piramidę skryptową jak w Epilogu, czy może będzie więcej luźno rozlokowanych pobocznych zadań nie mających większego wpływu na główną fabułę? I czy tak jak w poprzednich 2 częściach myślicie dodać jakieś alternatywne zakończenie?
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!