28.01.2019, 18:04:59
Oczywiście, że żartobliwe. Bardziej w tej części swojej wypowiedzi odnoszę się do Waszego wielkiego wodza. Podobny poziom arogancji A ja bym porównał, a wiesz dlaczego? Szybka analogia do świata nauki. Są osoby, które pełnią funkcję propagatorów nauki (Bill Nye) i są osoby faktycznie się nią zajmujące (Tyson). Taki Bill Nye zaraża umysły pasją do nauki i zachęca do rozwijania się w tym kierunku i podobnie ja prezentuje różne mody, opowiadam co jest złego i co dobrego. Dzięki wyświetleniom ludzie dowiadują się o modach, grają w nie, a może zdecydują się na stworzenie własnego. Oczywiście można tu rzucić argumentem, że gdyby nie Wy to by nie było moda, ale to błędne koło, bo tak naprawdę, ja z kolei mogę powiedzieć, że gdyby ktoś nie reklamował Waszych modów (Majes choćby), to też nikt by w nie zagrał. A jak za parę lat mod okaże się stracony to nagle jakiś "archiwista" wyskoczy z instalką Co do samej antologii to nie powiedziałbym, że mi jakoś specjalnie nie podeszła. Chciałem skończyć streamować Przeznaczenie, jak już zdobędę więcej widzów i wyświetleń i faktycznie "Rolnik Challenge" zapewnił te wyświetlenia, ale zaginięcie mikrofonu w akcji znacząco mi te plany zrujnowało :C Pewnie kiedyś ogram i zrobię recenzję, ale w ramach szacunku, każdy z tych modów będzie miał osobną recenzję, a nie w Przeglądzie Modów.