16.02.2019, 23:40:50
Cześć, gram Mrocznym i siedzę "dopiero" w drugim rozdziale, a właściwie to już ten rozdział powoli kończę. Staram się ukończyć zadania jakie mogę, zanim wyruszę dalej. Mod bardzo klimatyczny, podoba mi się bardzo, że jest taki rozbudowany, a przy tym ten gothicowy klimat jest wciąż zachowany. Strasznie mnie kusi sprawdzenie innych gildii (nowe dialogi i zadania!), ale wstrzymam się z tym do ukończenia mojej aktualnej rozgrywki, zamiast tworzyć inne zapisy, bo jeszcze mi się pomiesza.
Gra bardzo wciągająca a dialogi czyta się z przyjemnością. Nie przypominam sobie, bym miała jakieś problemy/bugi (choć miałam sporą przerwę, ale pewnie bym zapamiętała).
Pewnie będę miała jeszcze sporo do dodania jak już ukończę moda, bo jeszcze duuuużo mnie czeka :D
Gra bardzo wciągająca a dialogi czyta się z przyjemnością. Nie przypominam sobie, bym miała jakieś problemy/bugi (choć miałam sporą przerwę, ale pewnie bym zapamiętała).
Pewnie będę miała jeszcze sporo do dodania jak już ukończę moda, bo jeszcze duuuużo mnie czeka :D