17.02.2019, 15:24:42
A ja aktualnie jestem na początku 2 rozdziału - zdecydowałem się na pierwsze przejście najemnikiem, coby trzymać się kumpli z Kolonii. Chociaż straciłem 14h gry - 10h na wcześniejszą naukę kradzieży kieszonkowej (dodatkowy exp i złoto bardzo pomagają) oraz 4h na znikającego barona, to z czystym sumieniem stwierdzam, że powtórzenie tego zajmujące połowę tego czasu było warte zachodu. Jeżeli G2NK dałbym ocenę 8,5, to Przeznaczenie według mnie z czystym sumieniem zasługuje na 8. Wbrew temu co ludzie piszą, mod nie jest specjalnie trudniejszy. Powiedziałbym nawet, że biorąc pod uwagę G2NK pod względem zabijania jest dużo łatwiejszy (ze względu na to, że postać rozwija się w dużej mierze dzięki znajdywanym przedmiotom według mnie dużo ciężej ją skopać). Jeżeli chodzi o trudność questów, to poza tymi co trzeba biegać i które są upierdliwe (i używając rozumu można upierdliwość zażegnać) głównie ze względu na dodatkowy zen (Dolina Przodków z muzyką z G1 jest bardzo klimatyczna!), dość mocno wpasowują się w to, co mamy bez tego moda. Jeżeli jakość moda będzie taka sama w następnych rozdziałach, to na 100% przejdę innymi gildiami.