15.05.2019, 21:10:34
Heavy i power metalu z krajów bałkańskich nie ma zby wiele, ale mamy już kontakt z chorwackim DREAMBORN oraz z rumuńskim (a właściwie rumuńsko-szwedzkim) CROSSING ETERNITY.
A z Australii na początek ESPIONAGE.
Bardzo jestem zadowolony z kontaktu z amerykańskimi JUDICATOR i TANAGRA. Oczywiście to też tylko początek, bo scena USA jest przeogromna.
A z Kanady tegoroczna sensacja RAVENOUS (recenzja zrobiła tam sporo pozytywnego zamieszania ) i druga sensacja TRAVELER.
A z Ameryki Południowej jak zawsze emocjonalne reakcje, tym razem od argentyńskich LORD DIVIVE i BETO VELAZQUEZ INFINITY, Tłumaczenia recenzji na hiszpański (LORD DIVINE) i zapytanie od Beto Velazqueza kiedy będzie recenzja ostatniej płyty
za jakiś czas pojawi się i ta recenzja
No i AXE BATTLER z Chile.
A z Australii na początek ESPIONAGE.
Bardzo jestem zadowolony z kontaktu z amerykańskimi JUDICATOR i TANAGRA. Oczywiście to też tylko początek, bo scena USA jest przeogromna.
A z Kanady tegoroczna sensacja RAVENOUS (recenzja zrobiła tam sporo pozytywnego zamieszania ) i druga sensacja TRAVELER.
A z Ameryki Południowej jak zawsze emocjonalne reakcje, tym razem od argentyńskich LORD DIVIVE i BETO VELAZQUEZ INFINITY, Tłumaczenia recenzji na hiszpański (LORD DIVINE) i zapytanie od Beto Velazqueza kiedy będzie recenzja ostatniej płyty
Cytat:THANKS FOR THE REVIEWS, ILL TRANSLATE THEM WITH GOOGLE TO READ THEM !! THANKS A LOT !!
YOUR MISSIN OUR LAST ALBUM ¨HUMANITY¨ IS VERY DIFFERENT THAN OTHER, PLEASE HAVE A LISTEN TO OT
za jakiś czas pojawi się i ta recenzja
No i AXE BATTLER z Chile.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"