27.05.2019, 22:15:13
Kolejne zespoły, z którymi nawiązaliśmy kontakt - łotewski FRAILTY i włoski FOGALORD.
Następne, które nas polubiły, a raczej to, co napisałem o ich muzyce.
To szwedzkie DENIGRATE i BLACK ROSE oraz włoski SILVERBONES.
I kolejne zespoły:
tym razem fińskie FORCE MAJEURE i EVIL-LYN, greckie SARISSA i ARTICAL. amerykański IMMORTAL GUARDIAN, niemieckie THE UNITY i TERRA ATLANTICA oraz MYRATH z Tunezji
Następne zespoły to duński ROYAL HUNT z D.C. Cooperem, brytyjski SEVEN SISTERS, hiszpański VALKIRIA, amerykański RUFF JUSTICE , no i szczególnie pozdrawiam sympatyczną japońską wokalistkę Saeko Kitamae z SAEKO, która wystąpiła gościnnie na nowej płycie hiszpańskiego REVEAL.
Z ostatniej chwili - amerykański HELION PRIME
I dwa wysokiej klasy zespoły z Chile - ABSTRACT SYMPHONY i STEELRAGE.
Inny znany chilijski BATTLERAGE niestety nic nam nie odpisał, ale pewnie się obrazili za dosyć niszczącą recenzję ich ostatniej płyty
Następne, które nas polubiły, a raczej to, co napisałem o ich muzyce.
To szwedzkie DENIGRATE i BLACK ROSE oraz włoski SILVERBONES.
I kolejne zespoły:
tym razem fińskie FORCE MAJEURE i EVIL-LYN, greckie SARISSA i ARTICAL. amerykański IMMORTAL GUARDIAN, niemieckie THE UNITY i TERRA ATLANTICA oraz MYRATH z Tunezji
Następne zespoły to duński ROYAL HUNT z D.C. Cooperem, brytyjski SEVEN SISTERS, hiszpański VALKIRIA, amerykański RUFF JUSTICE , no i szczególnie pozdrawiam sympatyczną japońską wokalistkę Saeko Kitamae z SAEKO, która wystąpiła gościnnie na nowej płycie hiszpańskiego REVEAL.
Z ostatniej chwili - amerykański HELION PRIME
I dwa wysokiej klasy zespoły z Chile - ABSTRACT SYMPHONY i STEELRAGE.
Inny znany chilijski BATTLERAGE niestety nic nam nie odpisał, ale pewnie się obrazili za dosyć niszczącą recenzję ich ostatniej płyty
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"