13.07.2019, 20:36:00
(13.07.2019, 20:22:13)N1kX napisał(a): Nie sprawdziłem jeszcze, czy działa, czy nie, właśnie powiedziałem, że był pierwotnie przeznaczony, ale nie zrobił tego tak, jak powinien. Te same problemy w Gothic 1 w zrujnowanym klasztorze z kolumną, która jest poprawiana przez modderów.
Więc o której wieży?
Я ещё не проверял, работает оно или нет, просто говорил, что в оригинале задумывалось, но не сделали как надо. Такая же беда в Готике 1 в разрушенном монастыре с колонной, которую исправляют мододелы.
Тогда, про какую башню?
W lewo, nie powiem ci, pułapka jest. Tak, jest prosty zamek przy drzwiach, który łatwo złamać kluczem głównym.
Lewa wieża ma drabinę, mówię o tym.
Левая, я не подскажу, ловушка там. Правая, у двери простой замок, который легко взломать отмычкой.
У левой башни есть лестница, я про эту
В левую попасть только прыгая с правой.Замок не открывается.
Понял.До зелий доберемся.Попадем наконец в Ярике в нужное место и другие отложенные вопросы решу.Может в продажу их?
(13.07.2019, 20:35:34)Memorius napisał(a):Cytat:Нереалььно же 900 ловки набрать.
zrozum, nie ma w grze akrobatyki - jest tylko zaporowo zrobiony skrypt
mogłem tam wstawić nie 900 a 88888 , to nie ma znaczenia, to miała być wartość nieosiągalna
skoro bez marvin nabijają takie wartości to po prostu trzeba usunąć skrypt i tyle
Зря убрали акробатику.Это ,конечно мое мнение.ИМХО.