18.08.2019, 13:24:51
Oczywiście, że projekt ruszy nie wtedy, gdy pojawi się jeszcze jakaś pomoc, ale w momencie, który sami sobie wybierzemy.
Już dawno nie ma co liczyć na nowych ludzi gotowych coś wartościowego wnosić do moddingu Gothic. Ale zbyt wiele zostało już zrobione w tym projekcie (a oceniam, że nawet 50-60%) by go tak zostawić.
Pewne rzeczy należy doprowadzić do samego końca, chociażby dla własnej satysfakcji.
Mam nadzieję, że DT w dogodnej chwili się spręży i w przyszłym roku zamknie sagę modyfikacją IP.
A tymczasem - ekranik ładowania gry:
Już dawno nie ma co liczyć na nowych ludzi gotowych coś wartościowego wnosić do moddingu Gothic. Ale zbyt wiele zostało już zrobione w tym projekcie (a oceniam, że nawet 50-60%) by go tak zostawić.
Pewne rzeczy należy doprowadzić do samego końca, chociażby dla własnej satysfakcji.
Mam nadzieję, że DT w dogodnej chwili się spręży i w przyszłym roku zamknie sagę modyfikacją IP.
A tymczasem - ekranik ładowania gry:
(13.09.2019, 21:58:40)Kravis napisał(a): Dlatego, w odniesieniu do Waszej ekipy, wcale nie zdziwię się jeśli taki twór jak Imperium Popiołów nigdy nie powstanie, bo po prostu szkoda zachodu.Chyba przysłuchiwałeś się naszym priv rozmowom... bo mamy takie samo zdanie na ten temat. Fakt, będzie bardzo trudno, ale ten projekt raczej dokończymy. Myślę, że na pewno w przyszłym roku.
„Primus in orbe deos fecit timor..."