02.11.2019, 22:21:05
(02.11.2019, 20:17:47)Klimek napisał(a): 1/Daję punkta reputacji za podejście do gry, w którym starasz się wycisnąć z niej wszystko co tylko się da. Jednak trochę za późno wziąłeś się za naukę walki bronią, na tym etapie punkty nauki będą napływać w ślamazarnym tempie. Punkty siły robią wrażenie, ciekawe czy uda ci się założyć pewien pancerz który dostaniesz za wykonanie jednego z powyższych zadań?
2/ A co do myta za wejście do Zjednoczonego Obozu. Nie przemyślałeś tego do końca. Te pięć tysięcy to nie jest cena za wejściówkę do zwiedzania obozu. Kasa jest potrzebna na utrzymanie tej społeczności a także na przygotowania do nadrzędnego celu jakim jest przejęcie zamku. W tym obozie nie są potrzebni zwykli turyści a więc albo płacisz myto jeśli masz coś waznego do załatwienia albo w tył zwrot i do widzenia. To głównie obóz wojskowy a nie park rozrywki. Równie dobrze mogło to być 10000 monet, nie zmieniłoby to sensu samego faktu pobierania tej opłaty. Zauważ, że nawet nie każdy może w ogóle zapłacić a dopiero wtedy gdy podamy hasło. Tak to każdy sabotażysta mógłby wejść i zapłacić za to tylko po to aby od środka zneutralizować buntowników.
3/ Co do zadań: o nie musisz pytać już w dziale z zadaniami i tylko w konkretnych tematach
1/ Obym dal radę :D, no trochę późno na naukę walki bronią ale przynajmniej na trofeach i kowalstwie się odbiłem.
2/ Może masz rację i po części tak to rozumiem jak ty, złota mi nie było szkoda bo naprawdę nie jest tak trudno o nie z dobrym pomysłem. Wątek Sirana stworzył w moim wypadku taką opinię. Sama misja świetna ale teraz jak sobie porównamy że Siran - wrobiony skazaniec bez grosza i bez znajomości hasła został strażnikiem w obozie kontra my znający hasło, mający zaufanie jednego z członków obozu musimy płacić za wejście. Coś jednak jest tu nie halo
To jest tylko taka moja opinia całą resztę zadań i obozu aktualnie propsuje ;)
3/ Z zadaniami to raczej mi chodziło o zapytanie czy nie zablokuje sobie przechodząc w następny rozdział bo np. coś pominąłem w taki stadium jakim to rozpisałem.
Nie miałem na myśli konkretnych odpowiedzi jak zrobić dane zadanie.