12.11.2019, 02:54:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.11.2019, 03:03:08 przez VVrongVVay.)
No i udało mi się zakończyć przygodę z modyfikacją!
Nie będę ponownie aż tak się rozpisywał na temat zadań i fabuły, za dużo spojlerów najebałem w poprzednich postach a dla nowych graczy uwierzcie mi za spoiler końcówki gry powinno się zamykać w więzieniu.
(Postaram się bez spoilerów, no może jakieś malutkie będą)
Myślę że wykonałem praktycznie wszystkie zadania, obchodzilem każdego NPC co jakiś czas zazwyczaj co rozdział.
Nie używałem kodów (oprócz przywołania postaci który mi poznikały), nie bugowałem mobów w ścianach itp, do modyfikacji dorzuciłem sobie Dx11,reshade i texture packa(testowałem 3 przez całą grę), nie używałem także skrótów klawiszowych do leczenia i innych dodatków to by było kur** za proste..
Czeladnik u Harada - członek Czarnych Jastrzębi - Mroczny Wojownik
No to lecimy
Siła - wyuczona do 90 > bonusy, wyuczona mikstura siła
Zręczność - bonusy + magiczna miksturka pod screena
Mana - bonusy, mogłem jeszcze z 20 nabić jedzenia tylko komu się chce to klikać jak many nie używam praktycznie
HP - Bonusy, 50 hp od Netbeka za PN, wyuczona mikstura życia
Broń Dwuręczna - wyuczona do 35% reszta bonusy + 10% z miecza
Kowalstwo - wydane tyle samo PN co w poprzednim podsumowaniu któregoś rozdziału, szczerze jakbym miał zagrać drugi raz to bym się kowalstwa nie uczył wcale.
Trofea - full tak o dla satysfakcji, w następnym podejściu bym części się nie uczył
Okradłem raczej całą wyspę bez inwestycji w zręczność
Wybiłem pewnie z 98% wszelkiego plugastwa
Zadania - 461
Moja opinia jest w 90% taka sama jak Token'a poniżej więc daruje sobie spoilery, pozdrawiam całą ekipę cieplutko i dziękuje za tą świetną modyfikację <...>
http://druzynaspolszczenia.pl/showthread...336&page=8
Nie będę ponownie aż tak się rozpisywał na temat zadań i fabuły, za dużo spojlerów najebałem w poprzednich postach a dla nowych graczy uwierzcie mi za spoiler końcówki gry powinno się zamykać w więzieniu.
(Postaram się bez spoilerów, no może jakieś malutkie będą)
Myślę że wykonałem praktycznie wszystkie zadania, obchodzilem każdego NPC co jakiś czas zazwyczaj co rozdział.
Nie używałem kodów (oprócz przywołania postaci który mi poznikały), nie bugowałem mobów w ścianach itp, do modyfikacji dorzuciłem sobie Dx11,reshade i texture packa(testowałem 3 przez całą grę), nie używałem także skrótów klawiszowych do leczenia i innych dodatków to by było kur** za proste..
Czeladnik u Harada - członek Czarnych Jastrzębi - Mroczny Wojownik
No to lecimy
Siła - wyuczona do 90 > bonusy, wyuczona mikstura siła
Zręczność - bonusy + magiczna miksturka pod screena
Mana - bonusy, mogłem jeszcze z 20 nabić jedzenia tylko komu się chce to klikać jak many nie używam praktycznie
HP - Bonusy, 50 hp od Netbeka za PN, wyuczona mikstura życia
Broń Dwuręczna - wyuczona do 35% reszta bonusy + 10% z miecza
Kowalstwo - wydane tyle samo PN co w poprzednim podsumowaniu któregoś rozdziału, szczerze jakbym miał zagrać drugi raz to bym się kowalstwa nie uczył wcale.
Trofea - full tak o dla satysfakcji, w następnym podejściu bym części się nie uczył
Okradłem raczej całą wyspę bez inwestycji w zręczność
Wybiłem pewnie z 98% wszelkiego plugastwa
Zadania - 461
Moja opinia jest w 90% taka sama jak Token'a poniżej więc daruje sobie spoilery, pozdrawiam całą ekipę cieplutko i dziękuje za tą świetną modyfikację <...>
http://druzynaspolszczenia.pl/showthread...336&page=8