01.04.2020, 09:47:20
Przetestowaliśmy z Erwinem aktualną wersję. Najważniejsze rzeczy - grywalność zadań i balans. Pozostało żmudne sprawdzanie innych aspektów, może pobocznych, na które gracz nie zwraca zbytnio uwagi, ale jednak ważnych. Co ciekawe - osiągnęliśmy zbliżone statystyki grając pod siłę i zręczność, co pokazuje na wyważony balans.
Zadania są na razie bardzo różnorodne. Mnie osobiście bardzo się podobają. Coś dla siebie znajdzie myśliwy, poszukiwacz, romantyk czy detektyw... Jest i sporo roboty dla wojownika, ale to jeszcze nie ten etap gry i pewnie w kolejnej wersji to będą już prawdziwe wyzwania bitewne.
Dużo się na razie dzieje w dwóch ośrodkach - na plaży i w obozie na bagnie.
Erwin dał się poznać jako zdolny spacerzysta i wzorem Michała też przygotował dla graczy parę 'niespodzianek'.
Czas gry przyjemnie mnie zaskoczył i pozwolił na osiągnięcie 12 poziomu.
Wystarczy.
I malutki spoiler:
Zadania są na razie bardzo różnorodne. Mnie osobiście bardzo się podobają. Coś dla siebie znajdzie myśliwy, poszukiwacz, romantyk czy detektyw... Jest i sporo roboty dla wojownika, ale to jeszcze nie ten etap gry i pewnie w kolejnej wersji to będą już prawdziwe wyzwania bitewne.
Dużo się na razie dzieje w dwóch ośrodkach - na plaży i w obozie na bagnie.
Erwin dał się poznać jako zdolny spacerzysta i wzorem Michała też przygotował dla graczy parę 'niespodzianek'.
Czas gry przyjemnie mnie zaskoczył i pozwolił na osiągnięcie 12 poziomu.
Wystarczy.
I malutki spoiler:
„Primus in orbe deos fecit timor..."