Zadania poboczne w DP
(08.08.2016, 14:44:10)MistrzXardas napisał(a): na zewnątrz gdzieś na terenie cmentarza
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Nie ma chyba odpowiedniego działu na to pytanie:
Mianowicie zwiedzięłm wieże starca i znalazłem tam dwie skrzynie do których nie mam klucza
- pierwsza skrzynia za kratami domyślam się ze jest związana z zadaniem klucze i skrzynie od tego maga co stoi obok vatrasa
- i druga skrzynia na szczycie wieży starca

Mam pytanie czy został dodany klucz do tej skrzyni w bibliotece w wieży starca, jak tak to gdzie go zdobyć?
Odpowiedz
(08.08.2016, 15:06:30)saturas napisał(a): Mam pytanie czy został dodany klucz do tej skrzyni w bibliotece w wieży starca, jak tak to gdzie go zdobyć?
nie chcesz spoilera... graj dalej, wszystko w swoim czasie
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(08.08.2016, 15:06:30)saturas napisał(a): Nie ma chyba odpowiedniego działu na to pytanie:
Mianowicie zwiedzięłm wieże starca i znalazłem tam dwie skrzynie do których nie mam klucza
- pierwsza skrzynia za kratami domyślam się ze jest związana z zadaniem klucze i skrzynie od tego maga co stoi obok vatrasa
- i druga skrzynia na szczycie wieży starca

Mam pytanie czy został dodany klucz do tej skrzyni w bibliotece w wieży starca, jak tak to gdzie go zdobyć?

Da się otworzyć tą na szczycie wieży ale jak ? Hmm nie powiem ci musicie to odkryć sami ale spodziewaj się niespodziewanego bo ja sam nie rozumiem czemu akurat tym ją otworzyłem
Odpowiedz
(08.08.2016, 15:08:24)Tituf napisał(a):
(08.08.2016, 15:06:30)saturas napisał(a): Mam pytanie czy został dodany klucz do tej skrzyni w bibliotece w wieży starca, jak tak to gdzie go zdobyć?
nie chcesz spoilera... graj dalej, wszystko w swoim czasie

Nie chce spojlera pytam tylko czy istnieje klucz do tej skrzyni i czy będę go mógł zdobyć jak zostałem najemnikiem
Odpowiedz
Zdobyć go może każdy
Odpowiedz
Ok tyle chciałem wiedzieć
Sam dojdę do tego jak otworzyć skrzynie
Odpowiedz
Czy złodziejaszek kosturu starca znajduje się w magazynie w Obozie Myśliwych? Jeśli tak to jak mam zdobyć do niego dostęp nie będąc myśliwym?
Odpowiedz
To pytanie już padło w tym temacie. Obok magazynu pewien myśliwy ma stoisku. Poszukaj na zapleczu.
Odpowiedz
To znowu ja . Szukałem tej tabliczki dla Bartosa z Laren i ... nie mogę , nie mogę jej znależć . Czy jestem ślepy i to leży gdzieś w oczywistym miejscu ?
Odpowiedz
(08.08.2016, 19:04:36)MistrzXardas napisał(a): To znowu ja . Szukałem tej tabliczki dla Bartosa z Laren i ... nie mogę , nie mogę jej znależć . Czy jestem ślepy i to leży gdzieś w oczywistym miejscu ?

Jest dośc widoczna na cmentarzu przyjrzyj się może znajdziesz , niedaleko tych drewnianych budynków.

(08.08.2016, 19:08:58)Dominiczek29 napisał(a): jak ruszyc zadanie kolekcjoner kluczy do przodu czy ktos mi jeszcze powie gdzie zaczac szukac tych kluczy itd

Klucze mają Strażnicy Miejscy , masz ich sporo w Khorinis i trzeba je kraść " kradzieżą kieszonkową " dokładnie nie powiem kto ma bo sporo tych panów jest.
Odpowiedz
A jakaś konkretniejsza podpowiedź ?
Odpowiedz
(08.08.2016, 19:10:01)MistrzXardas napisał(a): A jakaś konkretniejsza podpowiedź ?

http://imgur.com/a/I9jix
Odpowiedz
Słabo to konkretne, jakieś niewidoczne to kółko Zły
Odpowiedz
Witam
Czy poza zadaniem z Ariel jest jeszcze jakiś quest u Artura w późniejszych rozdziałach bo nie wiem czy jak wezmę od niego ten pierścień dający 10 zręczność to sobie później czegoś u niego nie zablokuje?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości