Zadania poboczne w DP
(21.08.2016, 21:16:10)Tituf napisał(a): tam nie ma krat, tam są wrota - to nie to miejsce!
Okej dzięki, jeszcze jedno pytanko, chodzi o 1 komnatę w świątyni adanosa, potrzebny jest jakiś item typu łój kretoszczura lub młot adanosa ?
Bo gdy w nie klikam do bezi mówi "czym".
Odpowiedz
Co otwiera ten przełącznik w chacie Pita?
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
bramę do przystani
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
(25.08.2016, 08:08:07)Memorius napisał(a): bramę do przystani

A ja jak głupi szukałem jakichś ukrytych jaskiń XD

Po rozmowie z Alexem na temat Granta ten nagle znika.To zamierzone?
Odpowiedz
Tak. Szukaj :>
Odpowiedz
Uff Juz myślałem ze jakiś bug
Odpowiedz
Witam czy żeby zadanie kolega dla Uka Chaka się zakończyło trzebo poczekać do 3 rozdziału ?
Odpowiedz
do 4 Rozdziału

Odpowiedz
Macie jakiś sposób na Nieśmiertelne Demony z wierzy Starca - gram łucznikiem siły mam co kot napłakał a 2H koło 20...
Taki chłopczyk wali mnie na hita a ja co najwyżej go raz zarysuje.
Odpowiedz
chyba oczywiste jest ,że aby pokonać te demony wymagana jest określona broń

Odpowiedz
No i jeszcze pytanko o "Topór Baromira" gadałem z najemnikiem co go niby ma, chciał 25 golda i koniec - żadnej linii dialogowej (nawet jak mu przylałem) mam jakiś topór drwala za 500 monet ale to raczej nie ten. Ostatni wpis to ~mam śledzia czy może go złapać~ czy coś w ten deseń
Odpowiedz
On wyraźnie ci powiedział co on chce za ten topór.
Nawet sam to napisałeś :p
Odpowiedz
Jasne laga Starca ale ledwo coś tym ustrojstwem robię - jakieś 20-25% hp im schodzi a walnąć zdążę tylko raz
Odpowiedz
Szkielety można spokojnie zabić pojedynczo bez utraty hp. Technika już zależy od ciebie, ale ja np. odskakuje (automatyczny blok) w momencie zamachu broni przeciwnika i tu już zależy od timingu, jeśli zamachnie się raz, to szacuje czy zdążę wyprowadzić kontrę i raczej robię to tylko, jeśli mam rezerwę hp, jeśli zaś zamachnie się dwa razy (czyli max ile moby tego typu atakują) to od razu kontruje i tak aż zabiję. Przy odrobince praktyki nie oberwiesz ani razu.
@Edit Aha, jeśli szkielet zamachnął się tylko raz, to pamiętaj, że zaraz może być kolejny cios, i jeśli wtedy zrobisz kontrę to oberwiesz, dlatego, trzeba bardzo uważnie obserwować przeciwnika.
To w jakim celu powstała ta runa? Do zabijania wilków i krwiopijców na strzała żeby oszczędzić 5 sekund?
(03.09.2016, 21:42:05)Memorius napisał(a):
Cytat:bo mana jest jednak ograniczona ilością mikstur i roślin.

a ja słyszałem że gracze noszą ze sobą setki roślinek i górę złota
problemu nie widzę

Z maną jednak jest trochę inaczej.Jest dużo mniej roślin dających mane niz hp
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Na szkielety działa dobrze Łuk Wygnania (tak te niezniszczalne tez pękają) problem mam z demonami
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości