14.02.2017, 16:48:56
Po oddaniu korzeni. Wczytywałeś?
Łowcy Nieumarłych
|
14.02.2017, 16:51:39
Właśnie to zamierzałem zrobić, tylko nie wiedziałem czy wczytywać zapis przed rozmową z Natalią, czy jakiś starszy jeszcze za nim w ogóle dostałem tą misję. Zaraz wczytam i obadam.
Dobra, po wczytaniu zatrybiło. Dzięki. Buahahahahah, zjebałem wątek Łowców Nieumarłych grając za drugim razem, kiedy za pierwszym go skończyłem. ROTFL W sumie nie mam pojęcia co spierniczyłem. Dokumenty wszystkie czytałem, zadanie z kluczami zrobione w pierwszym rozdziale. Hmm.. Zaraz będę rozkminiał co przegapiłem. xd Ha! Jednak nie popsułem. :D Po prostu zostawiłem masę przedmiotów w skrzyni u Xardasa w wieży, bo miałem tak zasrany ekwipunkek, że ciężko było w nim cokolwiek znaleźć. Zacząłem się teraz zastanawiać co mogłem spieprzyć i mnie jakoś naszło, że to może być przyczyna. Zabrałem wszystko co tam zostawiłem z powrotem i voila - jest dialog. :D Już wiem, który przedmiot jest niezbędny, żeby Mistrz chciał z nami rozmawiać, bo wywalałem różne rzeczy na ziemię i patrzyłem czy trybi aż zadziałało. Morał jest taki, żeby nie zostawiać nic w skrzyniach, tylko nosić wszystko przy sobie. Dobra, przegadałem dialog i chodzi jednak o kilka przedmiotów. Ja akurat nie miałem jednego z nich.
22.02.2017, 10:44:19
Czy mógłbym prosić o kod na Edwina z GD? Próbowałem już raczej wszystkiego co sugerujecie na forum ale i tak się nie pojawia.
22.02.2017, 11:10:02
Powiedz dokładnie, w których miejscach go szukałeś.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
22.02.2017, 11:43:11
ale nie damy żadnego kodu na Edwina bo ten NPC pojawia się w insercie dialogowym i nie ma opcji removeNPC w skryptach
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
22.02.2017, 13:01:31
22.02.2017, 14:01:02
(22.02.2017, 13:01:31)Szyszak012 napisał(a): udałem się tam gdzie raczej powinien być czyli w jaskini za wodospadem Świadczy to o twoim bardzo nieuważnym graniu. Nie możesz kogoś znaleźć - od razu płacz, że zniknął. Nawet w dialogu z Jergenem masz wskazówkę, że Woda cię zaprowadzi do niego. Sprawdź tu i powiedz, czy się skrypt naprawił i pojawiła się postać.
14.03.2017, 15:58:51
Porozmawiałem z Natalią , oddałem jej 5 smoczych korzeni a Pożeracza wciąż nie ma ...
14.03.2017, 16:12:44
Wiadomo że w wiezy mgieł . Powinien być w tunelach a go nie ma nigdzie i nie słychac tych odgłosów jego. Sprawdzałem na każdym zapisie i jest to samo . Ostatni wpis to , że Natalia jest bezpieczna. A Pożeracza nie ma...
14.03.2017, 16:16:42
Wczytałem zapis nawet przed zabiciem Kusicielki . Xabiłem , pogadałem z Jergenem , poszedłem do Natalii , dałem jej korzenie , idę rozprawić się z Pożeraczem a on się nie pojawił ...
14.03.2017, 20:30:14
Bywało, że Pożeracz się nie pojawiał sporadycznie graczom, ale wczytanie jakiegokolwiek zapisu wcześniejszego zawsze pomagało. NA PEWNO przeszukałeś dokładnie Wieżę Mgieł?
14.03.2017, 20:39:46
znane są przypadki, że bestia pojawiła się na zewnątrz wieży - tam gdzie wejście od strony wody jest
to wskazywałoby na spore obciążenie przy insercie
15.03.2017, 14:41:17
Przeszukałem dokładnie każdą odnogę tunelów , byłem również na samym końcu tj od strony morza. Niestety wygląda na to , że Pożeracz wziął urlop
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|