23.02.2018, 20:36:06
Pospaceruj po obozie...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Korzenie Zła - problem z zadaniem...
|
Porozmawiaj ze specem od minerałów
Jest szansa na naprowadzenie do tych pytań?
Bolt Thrower
24.02.2018, 20:18:47
Czy ktoś z kolegów, który odnalazł już siniaka szlachetnego zechciałby pomóc mi zawęzić obszar jego poszukiwań?
24.02.2018, 20:20:39
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
24.02.2018, 20:43:17
To akurat sie domyśliłem, że musi rosnąć w lesie.
Ale las nie jest mały, łatwo tracić w nim orientację i rośnie w nim gęsta roślinność utrudniającą jego dostrzeżenie. Myślę, że nie zgrzeszę prosząc o jeszcze jakaś wskazówkę. Edit: Ok Zagloba, sprawdzę ten trop. Chciałbym napisać o kolejnym niepokojącym mnie zjawisku. Mianowicie, zniknęła gdzieś Brygida. Zauważyłem to zupełnym przypadkiem gdy przechodziłem raz przez obozowisko. Myslałem, że to pewnie tak powinno być i powinienem grać dalej. No i minęło już od tego momentu wiele godzin, wykonując zadania przeorałem całą Dolinę wzdłuż i wszerz i nigdzie nie znalazłem ani dziewczyny ani nawet żadnej wzmianki, że tak powinno być. Potwierdźcie moje obawy, że coś zepsułem albo każcie mi grać dalej. Aby nie było tej niepewności.
25.02.2018, 21:07:35
Zrobiłeś możeż zadanie z Andre?
25.02.2018, 21:09:18
Tak. Andre jest juz bezpieczny a zadanie zamknięte.
Więc raczej nie powinieneś mieć zbytniego problemu, żeby ją znaleźć idąc do Wieży (bez run )
Chyba, że trzeba mieć jeszcze jakiś warunek skryptowy, ale wtedy przecież by nie "znikła" jeszcze?
25.02.2018, 21:50:00
No tak, jak mogłem wątpić w tą grę. Sam jednak za słabo przeorałem Dolinę.
26.02.2018, 12:46:26
Jajeczni truciciele już z głowy :D ale teraz mam nie tyle problem, ile pytanie.
Moje zamiłowanie do eksploringu różnych miejsc doprowadziło mnie do dwóch przycisków. Jeden za posągiem Innosa, idąc do kopalni (ten z kartką "Mag Ognia" i wbitym nożem) i drugi na latarni (po wejściu na daszek). Oczywiście nacisnąłem, usłyszałem odgłos przesuwanego kamienia.... i nic w pobliżu się nie działo. Gdzie szukać, bo przetrząsnąłem okolicę i nic nie znalazłem?
26.02.2018, 12:57:20
(26.02.2018, 12:46:26)Bezimienny napisał(a): Moje zamiłowanie do eksploringu różnych miejsc doprowadziło mnie do dwóch przycisków.W innym temacie są pokazane kolejne - a efekt końcowy 'gdzieś' jest...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
07.03.2018, 21:50:38
Może ja ożywię nieco temat. Otóż mam pytanie związane z jaszczuroczłekami przebywającymi w pobliżu młyna. Są związani z zadaniem "Problemy na farmie". Udało mi się ich pokonać wyręczając się golemem, lecz wygląda na to, że coś w pobliżu tego młyna mam jeszcze odszukać, bo Chester nie ma nic do powiedzenia po ich zabiciu czy chodzi o coś zupełnie innego?
07.03.2018, 22:22:58
Również zadam pytanie. Czy przed walką z Demonem Prawdy, gracz powinien móc z nim porozmawiać?
A co do pytania powyżej, to upewnij się czy pozbyłeś się wszystkich 3 jaszczuroczłeków i posiadasz w ekwipunku ich bronie. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|