Liczba postów:445
(15.08.2016, 21:01:57)xxPawel15xx napisał(a): Cały czas nie mogę znaleźć tego kupca jakąś podpowiedź gdzie powinienem pokierować swe kroki ?
Ja pierdole nauczycie się kiedyś myśleć do jasnej... Kto może mieć odpowiedni strój dla poziomu doradcy no pomyśl trochę w GD tego na pewno nie znajdziesz. Gdzie możesz spotkać najbogatszych kupców ?
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:28
Mam problem z misją bo gadałem z omidem na temat lokalni słudzy magnata potem poszedłem do arto i on powiedział póki nie dostanie swojego zamku spowrotem to nie odda kucharza i już nie ma z nim dialogu ani z nikim innym a wykonałem większość zadań dla zjednoczonego obozu
Liczba postów:25
U kogo mogę znaleźć miecz dla Teofila?
Liczba postów:11.250
odpowiedź jest w dialogu o zachciankach Teofila
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Co trzeba zrobić żeby arto pozwolił omidowi opuścić obóz? Mówi że nie odda kucharza dopóki nie dostanie zamku
Cytat:Mówi że nie odda kucharza dopóki nie dostanie zamku
no właśnie
Nie mam żadnego dialogu z nikim
no tak, bo ty byś zaraz chciał dialog w którym Arto dostaje zamek
w stylu \
Bezi do Garonda - Potrzebuję zamku dla magnata Arto!
a Garond - Spoko, jest twój.
i akcja z kucharzami idzie do przodu
nie łaska zrobić zadanie "Ludzie z Górniczej Doliny"?
Liczba postów:28
mam zadanie I sprawiedliwosci stanie sie zadosc od wrzoda gadalem juz z matteo i nie mam pojecia jak dalej popchnac to zadanie help??
Liczba postów:1.243
Na jakim dokładnie etapie jesteś i co powiedział Ci Matteo? Nie recytuję z pamięci obudzony o trzeciej w nocy solucji na wszystkie questy, więc jeśli mam Ci pomóc, to musisz podać jakieś dokładniejsze info.
Cytat:I sprawiedliwosci stanie sie zadosc
taki jest tytuł? przecież nie !
prawidłowy tytuł to ee, którego jak do tej pory nikt prawidłowo nie zidentyfikował
wy nie macie żadnego szacunku dla intelektualnego wkładu Teamu w podobne rzeczy
Liczba postów:345
I sprawiedliwość dla wszystkich(Zamiennik na Sędziego) - po rozmowie z Matteo nie wiem do kogo się udać. Był na placu targowym, a później znikł, hmm nie kojarzę nikogo oprócz Grega i myśliwych.
Liczba postów:345
Nie jest powiedziane dokładnie, mówi o dostojnym mężczyźnie, rozmawiałem przed chwilą z Hanną. Wpis "w sumie gdzie można przeżyć bez pieniędzy" - myślę, że chodzi o port, lecz tam nikogo nie znalazłem
Liczba postów:637
No więc Hannę znalazłeś. W porcie najlepiej jest wypytać kogoś, kto dużo wie o ludziach, może taka osoba coś poradzi.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!