Zadania poboczne w DP
Dobra, wiem, że było, ale łażę i nie moge znaleźć tego waypointa Artura i Ariel..
Odpowiedz
Cześć, nie wiedziałem w którym temacie napisać gdyż zadanie brane jest z DP, a konkretnie problem mam w Khorinis, jednak chyba mimo wszystko jest to odpowiedni temat. Mam problem z zadaniem "Pensja latarnika", i odszukaniem księgi kasowej poprzedniego gubernatora. Jestem ślepy/głupi, czy rzeczywiście jest jakoś porządnie schowana? Dodam, że używałem funkcji szukaj i nie znalazłem na forum nic na ten temat :/
Odpowiedz
Spróbuj ze Złodziejami pogadać w miejskich kanałach.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Nie wiem dlaczego za pierwszym graniem udało mi się znaleźć Daninę Baal Tyona, a tym razem przeczesuję Opuszczoną Kopalnię po raz trzeci i nie mogę się na nią natknąć. Czy ktoś mi przypomni gdzie dokładnie się znajduje? Chyba, że jest w zamkniętej skrzyni, to nie ma tematu.
Odpowiedz
(02.04.2017, 15:11:48)Klimek napisał(a): Nie wiem dlaczego za pierwszym graniem udało mi się znaleźć Daninę Baal Tyona, a tym razem przeczesuję Opuszczoną Kopalnię po raz trzeci i nie mogę się na nią natknąć. Czy ktoś mi przypomni gdzie dokładnie się znajduje? Chyba, że jest w zamkniętej skrzyni, to nie ma tematu.

Z tego co pamiętam to można było ją znaleźć obok królowej pełzaczy.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Odwiedziłem obóz bandytów przed rozmową z Arturem, kiedy wszedłem do obozu zobaczyłem, że Ariel walczy z bandytami, szybko zginęła. Nie mam żadnego dialogu z Arturem, że Ariel nie żyje, misja jest zepsuta?
Odpowiedz
(15.04.2017, 16:22:27)Tihako napisał(a): Odwiedziłem obóz bandytów przed rozmową z Arturem, kiedy wszedłem do obozu zobaczyłem, że Ariel walczy z bandytami, szybko zginęła. Nie mam żadnego dialogu z Arturem, że Ariel nie żyje, misja jest zepsuta?

Tak jest zepsuta to nie ulega wątpliwości. Wczytaj sobie wcześniejszy zapis.
Odpowiedz
Ariel powinna być ,,odgrodzona'' od bandytów - Czyż nie?
Odpowiedz
Gdy rozgrywałem poprzednią rozgrywkę była zamknięta, teraz jednak była na wolności od razu, gdy wszedłem do obozu.
Odpowiedz
U mnie tak się działo gdy z ciekawości wszedłem do obozu bandytów w ich zbroi. :) Musisz cofnąć się do zapisu zanim tam wszedłeś.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Ja mam jeszcze gorszy problem.
Gram Magiem Ognia.
Palę wszystkich bandytów, a rabusiów częstuję kilkoma razami kosturem.
Po czym sprawdzam obóz, otwieram skrzynie, a Ariel ani śladu.
Jest kilka zamkniętych budynków do których nie mogę otworzyć drzwi, ale wątpię żeby tam była.
Po raz kolejny wczytuję wcześniejszy save (przed atakiem na obóz) i dalej sytuacja wygląda tak samo.
Co jest nie tak?

Jakby ktoś miał problem...
Ariel można znaleźć w 1 budynku po prawej stronie wieży.
Trzeba tylko pobawić się zamkiem w drzwiach :)
Odpowiedz
gdzie znajde goscia co ukradł kostor starcowi? obleciałem juz wszystkie domy i cały oboz i nie moge go znalezc
Odpowiedz
(17.06.2017, 22:53:09)zdzislawpetara napisał(a): gdzie znajde goscia co ukradł kostor starcowi? obleciałem juz wszystkie domy i cały oboz i nie moge go znalezc

Znajdziesz go w magazynie - to ten wielki budynek obok Nicolaia. A magazyn możesz otworzyć za pomocą dźwigni, która też jest obok Nicolaia.
Odpowiedz
witam mam kolejny problem. jestem w świątyni w DP wybiłem już wszystkie szkielety, zdobyłem młot Adanosa przesunąłem 4 dźwignie (nad wejściem, w pomieszczeniu na lewo pod koniec sali, na ścianie przy ołtarzu gdzie są czarne perły <tez nie co z lewej strony> i na stole na gorze) z tego co się domyśliłem to powinno mi się otworzyć przejście w ścianie w pomieszczeniu po prawej stronę (patrząc oczywiście na przod od wejscia do swiatynii). Jest jeszcze jakas dzwignia, którą muszę naciśnąć czy po prostu buga dostałem?
*wczytałem 2 razy save zeby jeszcze raz to samo zrobic ale nic nie pomoglo
Odpowiedz
a pomieszczenie pierwsze z lewej z wysuniętym przełącznikiem pewnie też masz? i ołtarzyk przy posągu?
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości