26.01.2019, 11:48:23
Dobra, już się wszystko w pełni zgadza, Vatras nie miał żadnego dialogu, po zresetowaniu gry już miał, tak dla ciekawostki powiem, że zapisywałem właśnie przy nim, Gothic widocznie jeszcze nie raz mnie zaskoczy.
Imperium Popiołów - Prolog
|
26.01.2019, 11:48:23
Dobra, już się wszystko w pełni zgadza, Vatras nie miał żadnego dialogu, po zresetowaniu gry już miał, tak dla ciekawostki powiem, że zapisywałem właśnie przy nim, Gothic widocznie jeszcze nie raz mnie zaskoczy.
30.01.2019, 23:02:30
"Nikt nie pozostawił mi wyboru" jest jak najbardziej poprawne. Aż spytałem o to córkę - absolwentkę Polonistyki UW
01.02.2019, 18:03:48
W Prologu w dialogach umieściłem jeden ee związany z filmem, praktycznie wypowiadana jest kwestia z tego filmu.
Ciekawe, czy ktokolwiek to wyłapał, bo nie podawałem tego nawet testerom w ekipie.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
22.02.2019, 15:08:41
Nie pracujemy w pocie czoła nad solucją do Prologu i nie zamierzamy w przyszłości. Pojawiające się takie sugestie i zapytania świadczą o tym, że robimy trudną modyfikację. I dobrze, tak to sobie zaplanowaliśmy.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
22.02.2019, 15:52:10
Jak mam ukonczyć te dwa zadania
22.02.2019, 16:01:51
Jeszcze sami tego dobrze nie wiemy.
"Only The Strong Survive!"
11.04.2019, 14:14:18
Dawno się tu nie odzywałem, bo miałem inne sprawy i mało czasu na fora. A więc chciałbym powiedzieć, że widzę, iż kolejna część waszej sagi jest dalej w produkcji. Aktualnie zacząłem Przeznaczenie, czyli początek przygody w waszej historii. Bardzo się cieszę, że dalej tworzycie i wasza twórczość napewno każdemu utkwi w pamięci. Łącząc średni czas rozgrywki w wasze twory, można zliczyć ponad 400 godzin. Nie ma aktualnie takich serii modyfikacji, co by ze sobą całkowicie współgrało. Trzymam kciuki za pełną wersje Imperium Popiołów i zabieram się do grania w pierwszą część przygody. Pozdrawiam
JESTEM KIMŚ KTO WYZWOLI CAŁĄ MYRTANĘ
JESTEM ZERTIN PALLADYN INNOSA
11.04.2019, 16:17:06
(11.04.2019, 14:14:18)Zertin napisał(a): Dawno się tu nie odzywałem, bo miałem inne sprawy i mało czasu na fora.No wiemy wiemy. Zapracowany byłeś i poszukiwałeś tłumaczy do modyfikacji. Znalazłeś?
„Primus in orbe deos fecit timor..."
11.04.2019, 16:19:22
(11.04.2019, 16:17:06)Tituf napisał(a): No wiemy wiemy. Zapracowany byłeś i poszukiwałeś tłumaczy do modyfikacji. Znalazłeś? Jednego i narazie mi wystarczy. Ciężko znaleźć osoby od tego, które by chciały pomóc.
JESTEM KIMŚ KTO WYZWOLI CAŁĄ MYRTANĘ
JESTEM ZERTIN PALLADYN INNOSA
27.04.2019, 17:36:46
Ukończyłem prolog, jak zawsze wszystko na wysokim poziomie, klimat dobre dialogi dopasowane do postacii oraz wiele pytan bez odpowiedzi. Zmiana beziego widoczna i zarówno interesująca jak niepokojąca, bezi miał zawsze głowę na karku i potrafił kierować się sprytem i opanowaniem teraz jest pełny gniewu, żalu i wątpliwości czy kolejna walka ma sens, jestem bardzo ciekaw jak to się w nim rozwinie i czy nie wprowadzi go to w kłopoty.
zdobyłem 1 lvl oraz odnalazłem creditsy. Mój czas gry to 51 minut
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
28.04.2019, 14:26:23
No proszę, zagrał Mistrz Wiśnia.
Co ciekawe, Wiśnia ma dar do przewidywania przyszłości, badając aktualny stan ducha naszego bohatera. Nie po raz pierwszy...
"Only The Strong Survive!" (28.04.2019, 14:26:23)Memorius napisał(a): No proszę, zagrał Mistrz Wiśnia.Tak. dawno mnie tu nie było, ale zmęczenie gothiciem mineło i nawet zatęskniłem za nim :D (28.04.2019, 14:26:23)Memorius napisał(a): Co ciekawe, Wiśnia ma dar do przewidywania przyszłości, badając aktualny stan ducha naszego bohatera. Nie po raz pierwszy...Taki dar często się przydaje w życiu
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
11.08.2019, 10:00:34
Na wstępie powiem, że odkąd pisałem moje wrażenia nie zagrałem już więcej w Prolog IP i być może zapomniałem, że odpowiedź na moje pytanie tam gdzieś padła, lub też okaże się, że padnie gdzieś w przyszłości w pełnej wersji, ale jedno pytanie nieudane mi spokoju.
Skoro Adanos jest na tyle zdeterminowany żeby Beziego i przyjaciół sprowadzić do Jarkendaru, że przez 3 dni kieruje statkiem ich, żeby dotrzeć na jakąś wyspę, to czemu nie wymyśla innej metody, która zaoszczędziłaby czasu? (Bo wydaje mi się, że o czas w sporej mierze tu chodzi) Zakładam, że Adanos potrzebuje zarówno Beziego jak i załogi. W takim wypadku czy nie lepiej przeteleportowac ich od razu do Jarkendaru? Orkowie byli w stanie sprowadzić w Przebudzeniu 5 ludzi do Doliny, więc zakładam, że dla boga bylby to jeszcze mniejszy problem. A jesli potrzebny jest także statek, to być może lepiej "zbudować" portal do Jarkendaru bezpośrednio na pokładzie,lub też przeteleportowac wszystkich i poprowadzić pusty statek do tej wyspy z portalem, by bohaterowie po 3 dniach mogli uzyskać dostęp do całego asortymentu, gdy już zaczną rozwiązywać problemy tam istniejące.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
11.08.2019, 11:26:15
Planowane to było zupełnie inaczej. "Esmeralda" miał stać w Jarkendarze na tej drugiej plaży za dawnym obozem Piratów.
Z przyczyn technicznych okazało się to niemożliwe, więc jest to tak zrobione jak jest. Cytat:Skoro Adanos jest na tyle zdeterminowany żeby Beziego i przyjaciół sprowadzić do Jarkendaru, że przez 3 dni kieruje statkiem ich, żeby dotrzeć na jakąś wyspę, to czemu nie wymyśla innej metody, która zaoszczędziłaby czasu? (Bo wydaje mi się, że o czas w sporej mierze tu chodzi) Dobre pytanie. Odpowiedź będzie nieco zaskakująca i udzielona w pełnej wersji gry.
"Only The Strong Survive!" |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|