Liczba postów:22
witam mam pewien problem dostalem zadanie od zofii czy jakos tak zebym sie zemscil na dereku i ok znalazlem go w Jarkendarze tylko ze nie mam z nim zadnej opcji dialogowej ani nic moze ktos pomoc jak to zadanie pchnac dalej do przodu dziekuje
Liczba postów:36
Mam problem z zadaniem "Kopalnia Arto", prowadzę dwóch kopaczy do tej kopalni, i ani przed nią, ani w środku nie mam z nimi żadnych opcji dialogowych, że jesteśmy na miejscu, czy coś w tym stylu. Czy muszę odszukać najpierw zarządce do tej kopalni, wtedy zatrybi? Jeśli tak to gdzie go szukać, czyżby w Jankendarze, bo w GD nie ma chyba żadnego cienia znającego się na zarządzaniu.
Liczba postów:2.974
ten wp to okolica ogniska przed kopalnią, tam załapią dialogi
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Dziękuje, zadziałało, choć musiałem trochę pobawić w ustawieniu ich w odpowiednim miejscu, tak pewnie męczyłbym się z tym znacznie dłużej.
Liczba postów:113
Ca mam zrobić po przyprowadzeniu do kopalni (zadanie "Kopalnia Arto") kopaczy i załatwieniu zarządcy? Strażnik powiedział, że mam załatwić dodatkowych kopaczy i zapasy. Kopacze są, ale nie wiem co z zapasami jeśli je trzeba zdobyć.
Liczba postów:2.974
idź do Talasa, ale nie ma nic za darmo...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:28
Od kogo mogę się czegoś dowiedzieć o Dereku ?
Liczba postów:11.250
od kumpla Jessego
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:722
Robisz to w czwartym rozdziale?
Ale ok - Jest ktoś u Orlana.
Liczba postów:28
Zacząłem grę od nowa żeby wszystko sprawdzić;D
Liczba postów:10
Witam. Mam pewien problem z zadaniem "Koplania arto" a mianowicie: przyprowadziłem kopaczy i ogarnołem jedzenie, ale strażnik nadal nie chcę udać się do do kopalni, nie ma żadnej opcji dialogowej z nim.
Liczba postów:72
To zadanie od Serafii by zemścić się na Dereku, to od kogo wyciągnę informację na temat tego kolesia, bo raczej takie bez pod stawne zabicie nie wchodzi w rachubę?
Jeszcze musisz zorganizować zarządce, od kopalni idź ciągle przy ścianie, a na pewno go znajdziesz.