Multiquest - Klucze i skrzynie
skrzynia jest domu Irwina
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
też mam problem z zadaniem orkowa krew i niestety nie jest to ferretti czy jak jemu tam ani fellan bo żadnych kwestii dialogowych do tego nie mam O.o
Odpowiedz
(17.08.2016, 12:02:51)fisia15 napisał(a): też mam problem z zadaniem orkowa krew i niestety nie jest to ferretti czy jak jemu tam ani fellan bo żadnych kwestii dialogowych do tego nie mam O.o

Musisz ubić interes, szykuj 200szt. złota.
Odpowiedz
(17.08.2016, 12:02:51)fisia15 napisał(a): nie jest to ferretti czy jak jemu tam ani fellan bo żadnych kwestii dialogowych do tego nie mam O.o
Będzie Faretti, gdy wykonasz zadanie dla rzeźnika z Fellanem.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Zdobyłem już klucz do skrzyni Mildasa, ale nie mam żadnego dialogu u Zaphyrona (czy jak mu tam było...).
Odpowiedz
Bo nie pogadałeś z Midlasem o tym co znalazłeś w jego skrzyni.
Odpowiedz
Gdzie jest 3 skrzynia pisarzy?
Odpowiedz
Trza czytać dialogi, wydaje mi się, że u Irwina.
Odpowiedz
Tyle też wiem, mam nawet do niej klucz ale dalej nwm gdzie ona jest.... w okolicy domku jej nie znalazłem :/
Odpowiedz
Skrzynia jest ukryta, poszukaj mechanizmu w domku.
Odpowiedz
Co mam zrobic żeby otrzymać klucz od starca do ostatniej skrzyni?
Odpowiedz
(26.08.2016, 11:41:02)Matihaw napisał(a): Co mam zrobic żeby otrzymać klucz od starca do ostatniej skrzyni?

Musisz otworzyć skrzynie u Irwina i rzeczy z tej skrzyni zanieść do Khorinis do zleceniodawcy, a później dopiero możesz gadać z Starcem o klucz.
Odpowiedz
Ja już gadałem z nim w sprawie klucza.... Ostatnie co mi powiedział to "czy myślisz że jesteś godny go otrzymać" (coś w tym stylu) i nie mam więcej opcji w dialogu.
Odpowiedz
(26.08.2016, 11:46:24)Matihaw napisał(a): Ja już gadałem z nim w sprawie klucza.... Ostatnie co mi powiedział to "czy myślisz że jesteś godny go otrzymać" (coś w tym stylu) i nie mam więcej opcji w dialogu.

To teraz musisz rozegrać trochę zadań z Łowcami Nieumarłych.
Odpowiedz
Została mi do otworzenia ostatnia skrzynia, klucz ma Nekromanta, jednakże jedyny dialog jaki posiada to: "Poszukuję pewnej skrzyni - Mam kilka skrzyń" Nie ma z nim dalszej interakcji, zadanie z Olbrzymim szkieletem wykonałem dla łowców. Coś popsułem, lub się zbugowało? Czy czegoś nie dopatrzyłem?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości