27.08.2016, 21:38:53
posty o przedawnionych banach i ostrzeżeniach są systematycznie i na bieżąco usuwane z tematu gdzie te informacje są przekazywane użytkownikm
Necro59
nie nadużywaj mojej powszechnie znanej dobroci i łagodności okraszonej wyrozumiałością
naprawdę czerpanie jakichkolwiek wzorców z Rezerwatu Iluminatów przekracza granice dobrego smaku ;)
post usunięty
ponieważ nie jesteś kretynem, więc pytanie
w temacie Dyskusje i wrażenia nie odnosi się ani do kategorii Dyskusja ani do kategorii Wrażenia
jest to typowe pytanie zadane w niewłaściwym temacie, przy czym pytanie o innej tresci zostało już dziś ukarane ostrzeżeniem
kretyn zapewne nie wyciągnąłby wniosków i zadał inne pytanie ponownie w temacie Dyskusja i wrażenia
ponieważ Necro59 kretynem nie jest, to pytanie zostało zadane świadomie w tym temacie w celu jego dezorganizacji i rozmycia
jest to forma trollingu więc dlatego nagroda wynosi 20%
Necro59
nie nadużywaj mojej powszechnie znanej dobroci i łagodności okraszonej wyrozumiałością
naprawdę czerpanie jakichkolwiek wzorców z Rezerwatu Iluminatów przekracza granice dobrego smaku ;)
post usunięty
Cytat:Jaki trolling?! Memorius ja nie trolluje przecież. Co mam zrobić, żebyś mi uwierzył?napisał Necro59
ponieważ nie jesteś kretynem, więc pytanie
Cytat:Ogólnie to znalazłem 5 klejnotów Lorda Tymorisin. I tu jest pytanie. Jest ich więcej?
w temacie Dyskusje i wrażenia nie odnosi się ani do kategorii Dyskusja ani do kategorii Wrażenia
jest to typowe pytanie zadane w niewłaściwym temacie, przy czym pytanie o innej tresci zostało już dziś ukarane ostrzeżeniem
kretyn zapewne nie wyciągnąłby wniosków i zadał inne pytanie ponownie w temacie Dyskusja i wrażenia
ponieważ Necro59 kretynem nie jest, to pytanie zostało zadane świadomie w tym temacie w celu jego dezorganizacji i rozmycia
jest to forma trollingu więc dlatego nagroda wynosi 20%
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"