Platforma miłośników Kucy(ków) Pony
Z tego co widzę to znaleźli pomysł jak wrócili na fanpage BS, zwalić całą robotę na Quascha.
Odpowiedz
(05.05.2016, 17:58:59)Zloksli napisał(a): Podobno Nefario mu jeszcze pomaga.

Edit: Dowód, że Nefario mu pomaga: tM
Jeśli chodzi o to w czym pomaga to myślę, że w skryptach, ale nie jestem pewien. Może sam autor się wypowie?
Odpowiedz
ale, co ma pisać, ze pije piwo i ze mu się samemu nie chce po nie chodzić?
to chyba normalne, ponadto to sa jego osobiste sprawy i nie musi się z nich nikomu tłumaczyć
:D
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Tak przy okazji się zastanawiam czy zbanowanie użytkowników, którzy mają na forum ponad 12 h obecności i zero postów na koncie nie byłoby fajne Pony

Odpowiedz
Sprawdź datę rejestracji, jeśli to był maksymalnie koniec lutego to znaczy, że wchodzili na forum po jakieś 10 minut dziennie, akurat przeczytali i tyle. Ja bym na twoim miejscu zbanował co 10 użytkownika, ot tak dla zabawy.
Odpowiedz
se nie żartuj bo to bardzo poważna sprawa jest
a jeśli to są podesłani szpiedzy z nieprzyjaznych mocarstw ościennych?
to wymaga zbadania i mam kilku na celowniku np Gothic123

nikt nie wie kim on jest !

Cytat:Gothic123  20:51 Czyta wątek Platforma ...

miałem rację
czyta , ale ponieważ nie zna polskiego to musi przepuścić przez translatorek
gdyby coś napisał to by się wydało, że to tekst z translatora - wszystko układa się w logiczną całość

Odpowiedz
I kto tu szpieguje użytkowników? Lol
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
bo ja nie mam co robić w życiu.... Smutny

Odpowiedz
Gdzie tam szpieguje,pilnuje żeby dzieci nie oglądały demoralizujących treści.
Odpowiedz
o, to bana mu jak tak :> 

my tu takich treści nie mamy i dbamy o intelektualny rozwój gimbazy
OSOBIŚCIE nad tym czuwam i pomagierów mi nie potrzeba

Odpowiedz
Ależ to nie sobie pisałem,ja tam się w nic nie wtrącam.
Odpowiedz
ja wiem,ze nie o sobie
ty należysz do naszej Szczęśliwej Forumowej Rodzinki a Gothic123  - nie
ponadto co to za nick Gothic123 ? jak z oneta kurde :D

Odpowiedz
Cenzura :D , chyba się domyślacie czemu? Skoro się domyślacie, to wiecie czego nie robić.
Jego nick czytany od tyłu daje 321cihtoG, jeśli zapisać to pismem odręcznym w Google Tłumacz wyjdzie 321 niig , co myślicie?
Odpowiedz
jak ktoś nie ma nic sensownego do powiedzenia na forum specjalistycznym na jakie się dobrowolnie zarejestrował to po co się rejestrował?
niech idzie do czytelni, tam można sobie poczytać niezobowiązująco

Cytat:Czy wszyscy z ekipy posługują się ironicznym komentarzem zamiast normalnie odpowiedzieć, tak samo jak Ty i Polo?

nie
Prorok jest bardzo uprzejmy i kulturalny, na pewno najbardziej z nas wszystkich

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

to z wikipedii :>

Odpowiedz
Tymczasem doszły mnie niepokojące informacje o zachowaniu się Polo pod nickiem Bosper na Forum TM.
Jakie by nie było moje zdanie o forum TM i pewnych jego użytkownikach to tam nie włażę i syfu nie robię a Polo, mimo upomnień i grzecznych prośb z mojej strony aby tego nie robił - tak.
Wczoraj miały tam z jego udziałem gorszące ekscesy, które mieć miejsca nie powinny.
Owszem, można powiedzieć - jego prywatna sprawa co robi na innych na forach, ale w przypadku gdy jest członkiem DT.
Za jego zachowanie nie mama zamiaru nikogo przepraszać, bo nie jestem lewackim samobiczownikiem, jednak do pewnych zachowań nie dopuszczę jako lider Teamu DT, który nie chce zbędnych zadrażnień, tym bardziej, że były w tej kwestii pewne oficjalne ustalenia.

Konsekwencje wobec Polo zostaną opisane  w temacie Ostrzeżenia i bany.

Inubis naprawdę nikt cie tu nie ma zamiaru blokować.
Po prostu za mało znaczysz i nie stwarzasz zagrożenia, więc nie ma potrzeby grzebać w tym celu w panelu admina.
To czy będziesz pisać czy nie to już zupelnie twoja prywatna sprawa.
Gdyby za kązdy post na forum placił by nam ktoś jakieś pieniądze, to bym płakał i prosił żebyś nadal nas ubogacał kulturowo.
Niestety tak nie jest. 
Jest tak, że to ty płaczesz, a my płacimy.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 156 gości