02.04.2022, 08:44:43
Myślę, że to zależy od dodania opisu. Domyślnie jest angielski, jak przełączysz na polski i dodasz opis to wtedy Ci zrobi
Gothic i modyfikacje na STEAM
|
02.04.2022, 08:44:43
Myślę, że to zależy od dodania opisu. Domyślnie jest angielski, jak przełączysz na polski i dodasz opis to wtedy Ci zrobi
28.04.2022, 21:44:07
Przeszedłem na warsztacie Steam.
Pomyślałem, że może warto "iść za ciosem" i zasubskrybowałem ( czyli zainstalowałem ) sobie , ale niestety modyfikacja nie chce się z nieznanych mi przyczyn uruchomić, więc wywaliłem wszystko łącznie z grą Gothic. I cóż mogę powiedzieć o tym workshopie. Myślałem, że będzie źle to chodziło, będę miał błędy i crashe co chwilę, ale nic takiego się nie działo. Przez całą grę miałem 3 access violation, z czego 2 to jakieś koligacje błędów PB i Union, o których pisał N1kX i jeden jakiś nieokreślony błąd. Szkoda, że obecnie nie można dodać tam swoich tekstur, czy czcionek, inaczej jak dodając do warsztatu nową paczkę z tymi rzeczami. Do tego wykonałem 1436 szybkich zapisów dzięki pluginowi Union i na taką ilość miałem 3 przypadki zawieszenia się gry podczas wczytywania.
03.10.2022, 18:41:41
Wybacz Erwin, że nie odpisałem Sprawdziłem Korzenie Zła i mi się uruchomiły bez zarzutu, więc nie wiem co może być problemem u Ciebie
03.10.2022, 18:55:52
Nie czekałem specjalnie na odpowiedź.
Podejrzewałem, że to coś u mnie, bo inni subskrybenci nie narzekali. Odinstalowałem i zagrałem na standardowym zestawie. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|