Liczba postów:1.391
Poczytaj sobie co to za pliki. Może to coś związanego z systemem albo DirectX. Ja najpierw spróbowałbym znaleźć i powrzucać te brakujące pliki w odpowiednie miejsca. U kolegi tak robiłem kilka razy, co prawda nie chodziło o Gothica, ale potem zaczęło działać.
Liczba postów:15
Błąd binkw pojawia się ponieważ mam "nieoryginalne" pliki gry, tzn te co ty wysłałeś, postaram się powrzucać i zobaczymy, ewentualnie reinstall
Zobacz czy na tym steamie nie masz włączonego sprawdzania integralności plików gry. Dawno nie używałem swojej steamowej wersji, ale kiedyś trzeba było to koniecznie wyłączać żeby jakiegokolwiek moda odpalić.
A teraz zwykły G2 NK lub jakiś inna modyfikacja od Przebudzenia uruchamia się normalnie?
gothic tak, modyfikacji jeszcze nie sprawdzałem
wiesz co, myśle ze u mnie jest problem zwiazany rowniez z tym ze mam gothica ze steama, kupie plytke i zobaczymy
Liczba postów:188
Acces Violation -pojawil się od momentu przyjęcia zadania od Złego ,ale dało się niekiedy wejść po taranie a niekiedy teleportować do zamku-więc jakoś MĘCZYŁEM się z tym . Doszłem do momentu że ani teleport ani taran nie działał i już mialem odinstalować
ale jeszcze przeszukałem temat i ktoś tam wspomniał że : Gra nocna na zamku jest BEZPROBLEMOWA.
Wypróbowałem -faktycznie można wejść i teleportować się do zamku w godzinach nocnych .
Myślę że dla potomnych taka informacja powinna pojawić się na CZERWONO pod linkiem pobierania .
Wrzucałeś te poprawki dla moda co N1kX robił?
Liczba postów:2.973
poprawki wrzuciłeś przy instalacji czy jak zaczęło wyrzucać, bo ten dodatkowy plik wymaga nowej gry
„Primus in orbe deos fecit timor..."