Korzenie Zła - problem z zadaniem...
Gdzie znajdę kogoś kto nauczy mnie kradzieży kieszonkowej / otwierania zamków ?
Odpowiedz
Zrób o co cię proszą panie we wieży Starca...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
mam problem z misją Problemy na farmie zrobilem juz wszystko co sie dało roncador się wprowadził na farme zadanie widnieje w dzienniku ale brak opcji dialogowych u kazdego. Martwy punkt
Odpowiedz
Z tym zadaniem związany jest Kessler... Jak załatwiłeś wszystko na farmie, to musisz pociągnąć fabułę w obozie w górach.

Odpowiedz
Nie za bardzo wiem jak pociągnąć zadanie uzurpator ostatni wpis to że Egon i Olaf tryggvason nie darzą się sympatią i czy może dojść do konfrontacji lecz ani z tym ani z tym brak dialogów tak samo w całym obozie

Dobra pogadałem że smittym i była wzmianka o wódce to coś ruszyło

Zadanie Siła strachu ostatni wpis to poinformowanie midlasa o wizytach na poddaszu knajpy wujka sama jak ruszyć dalej?
Odpowiedz
ostatni wpis nic nie powie, bo nie wiadomo, co do tej pory już ustaliłeś

Odpowiedz
Otworzyłem skrzynkę midlasa potem woreczek zaniosłem serrano pogadałem z Narlou i niby lista podejrzanych się zacieśniła
Odpowiedz
Kolejne niebezpieczeństwo znajdziesz w knajpie Sama, jeśli jeszcze nie znalazłeś, a jeszcze jedno - przy studni.

Odpowiedz
Przy studni znalazłem dźwignie ale nie mogę jej użyć a w knajpie nie wiem konkretnie czego szukać i czy to jest na poddaszu czy na parterze
Odpowiedz
1.Chodzi o trunek. 
2.Poddasze.
Odpowiedz
Dobra ja nie wypilem tego cydru dlatego nie mialem dialogu z midlasem dzieki za wszystko
Odpowiedz
Witam, gdzie mogę znaleźć mięte?
Odpowiedz
Kilka sztuk powinno być w rejonie od tylnego wyjścia z obozu Myśliwych do okolic kamiennego kręgu.
Odpowiedz
Łącznie w świecie jest 8 sztuk.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Witam, mam pyatnie odnośnie trzech zadań:

"Bankierzy i bankruci"- załatwiłem Tireonowi dostawy z farmy, jednak nic się dalej nie rusza.
"Czerwone i czarne"- nie mam pojęcia jak wykonać to zadanie, mam tylko wpis, który dostajemy na początku gry.
No i nie wiem jak dostać zadanie "Zapomniana magia"

Za każdą pomoc bardzo dziękuję :)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości