18.06.2023, 21:50:03
Kurwa, faktycznie. Nawet se to zapisałem w telefonie, że on tą laskę chciał, ale zapomniałem o tym potem kompletnie. Dobra, dzięki wielkie.
Przebudzenie - problemy z zadaniami
|
18.06.2023, 21:50:03
Kurwa, faktycznie. Nawet se to zapisałem w telefonie, że on tą laskę chciał, ale zapomniałem o tym potem kompletnie. Dobra, dzięki wielkie.
21.06.2023, 11:40:30
Czy Hokurn oferuje jakiś bonus za przyniesienie mu wszystkich dostępnych alkoholi? Rozstawianie się z porterem górniczym dającym 1 siły za 1pn jest trochę nieopłacalne.
21.06.2023, 12:04:09
Nie ma dodatkowej nagrody za komplet alkoholi. W przypadku Portera wybrać trzeba najlepszą opcję dla gracza w danej chwili.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Panowie zbliżam się prawdopodobnie do końca zamek odbity, Ur-Kosh odesłany do Beliara a po rozmowie z Ur-Shakiem i odesłaniu na statek czwórki przyjaciół mam kwestię dialogową żeby iść na jakieś negocjację z Ar-Gashem na wzgórzu gdzie był Hosh-Pak ale zachodząc tam jest Tum-Arh i na dodatek nieśmiertelny który mnie atakuję - co dalej?
EDIT: Jednak musiałem go od tylca podejść i pogadać ale coś tu się skrypty musiały popsuć bo to na wyczucie muszę podchodzić do niego a po zakończonej rozmowie dalej mnie atakuję tak jakby miał zle ustawione komendy bo po rozmowie nie powinien atakować Tych orków da się wybić z biegiem fabuły gdzie się znajdowała dawniejsza orkowa palisada? Kusi EXP :D
02.07.2023, 16:48:06
(02.07.2023, 14:01:19)Cayen napisał(a): ... ale zachodząc tam jest Tum-Arh i na dodatek nieśmiertelny który mnie atakuję - co dalej?Miałem tak samo na tej ostatniej przedpremierowej wersji. (02.07.2023, 16:09:31)Cayen napisał(a): Tych orków da się wybić z biegiem fabuły gdzie się znajdowała dawniejsza orkowa palisada?Tych nieśmiertelnych, raczej nie.
02.07.2023, 17:24:23
Niech to wytłumaczy N1kX.
W wersji skryptowej, którą dostał do tłumaczenia w rozmowie z Ur Shakiem w dialogu "Wszystko będzie dobrze, zobaczysz." Tum Arh zmienia gildię na GIL_FRIENDLY_ORC i nie mowy o żadnym atakowaniu. Rozmowa z nim powinna przebiegać tak jak z każdym innym przyjaznym okiem.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
02.07.2023, 17:30:53
(02.07.2023, 16:48:06)Erwin napisał(a):(02.07.2023, 14:01:19)Cayen napisał(a): ... ale zachodząc tam jest Tum-Arh i na dodatek nieśmiertelny który mnie atakuję - co dalej?Miałem tak samo na tej ostatniej przedpremierowej wersji. Poważnie?? Aż mnie kusi by zekplorować tamte tereny i przy okazji wybić ostatnie zło mimo to szkoda Panowie czy skrzynie z zatopionej wieży Xardupy da się otworzyć Skrzynie??
10.07.2023, 07:57:51
Nie pamiętam.
Jeśli można je otworzyć, to na pewno klucz do nich dostaniesz za wykonanie jakiegoś zadania. Nie jest tak, że jest gdzieś schowany w świecie.
10.07.2023, 10:55:37
To chyba nie da się ich otworzyć, bo przechodziłem niedawno i wydaje mi się, że zrobiłem wszystkie zadania, a nie dostałem do nich klucza. No chyba że jakoś z dupy się go dostaje i nie jest powiedziane do czego on jest, to ewentualnie taka możliwość też jest, bo losowo nie sprawdzałem, czy da się je otworzyć. W sumie zlazłem tam do tej wieży tylko raz jak był ten quest z szafirem i więcej już tam nigdy nie zaglądałem.
10.07.2023, 14:52:14
Nie jestem na 100% pewien, ale wydaje mi się że skrzynie w wieży Xardasa były jak najbardziej do otwarcia. Ale no, nie grałem już trochę a dopiero jutro będę miał jak to fizyczne sprawdzić (chyba mam save).
10.07.2023, 19:21:41
Ciężko to szybko sprawdzić, bo trzeba mieć rozpakowanego moda, żeby w edytorze światów podejrzeć instancję klucza, a potem jeszcze trzeba przeszukać skrypty i świat, łącznie ze skrzyniami, czy i i ewentualnie gdzie taki klucz występuje.
11.07.2023, 11:47:57
Czyli graj spokojnie. Jeśli takiego klucza od nikogo nie dostaniesz to znaczy, że ta skrzynia ma pozostać zamknięta
25.02.2024, 03:21:44
Hejo, czy wiecie gdzie znajdę klucz do skrzyni, która znajduje się w mojej kopalni (odbitej orkom) - ta schowana w kamieniach przy drugim nieczynnym wyjściu z owej kopalni?
25.02.2024, 16:25:34
A tą skrzynię się w ogóle da otworzyć w Przebudzeniu? Potrzebujesz tej skrzyni do jakiejś misji czy po prostu ją znalazłeś i chcesz otworzyć? Bo może jest tak, że otwieraliśmy ją w Przeznaczeniu i w Przbudzeniu ona nie jest do niczego potrzebna. Nie jestem jednak tego pewny, musiałby ktoś potwierdzić jeszcze.
25.02.2024, 17:00:13
(25.02.2024, 16:25:34)Dota napisał(a): A tą skrzynię się w ogóle da otworzyć w Przebudzeniu? Potrzebujesz tej skrzyni do jakiejś misji czy po prostu ją znalazłeś i chcesz otworzyć? Bo może jest tak, że otwieraliśmy ją w Przeznaczeniu i w Przbudzeniu ona nie jest do niczego potrzebna. Nie jestem jednak tego pewny, musiałby ktoś potwierdzić jeszcze. Nie mam pojęcia haha. A może ktoś jest w stanie podpowiedzieć z misją Dobry uczynek czyli mikstura dla Hipolita. Wpisy w dzienniku mam od Atenodora, Orgetorixa i Parveza. Kto następny? (25.02.2024, 17:00:13)Valer napisał(a):(25.02.2024, 16:25:34)Dota napisał(a): A tą skrzynię się w ogóle da otworzyć w Przebudzeniu? Potrzebujesz tej skrzyni do jakiejś misji czy po prostu ją znalazłeś i chcesz otworzyć? Bo może jest tak, że otwieraliśmy ją w Przeznaczeniu i w Przbudzeniu ona nie jest do niczego potrzebna. Nie jestem jednak tego pewny, musiałby ktoś potwierdzić jeszcze. Nie miałem wystarczającej ilości ziela i nie miałem dialogu u szamana orków. Ok. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|