Imperium Popiołów - problemy z zadaniem...
Nie bardzo rozumiem z tym Ewaldem. On potrzebny jest do zadania o kowalach.
Zadanie "Odpłynąć" kończy Vatras. Po zakończeniu powinieneś mieć opcję u Zafkiela.
Odpowiedz
Mam ten sam moment co kolega z postu #95, jednak z nikim żadnego dialogu nie znalazłem a poniżej jego posta widziałem drugi, że potrzebny jest Ewald dla tego o nim pisałem.
Odpowiedz
Ja to kojarzę tak.
Jeśli gracz wybrał Mrocznych, to oni są w obozie na bagnie i nie mają porządnego kowala. 
Wtedy w rozmowie Ewaldem można załatwić pracę u nich Benettowi.
Jeśli gracz wybrał paladynów i to oni są w obozie na bagnie, to o pracy dla kowala rozmawiamy z Mileniusem.
Benett nie chce pracować dla paladynów. Wtedy po rozmowach Harad idzie do nich, a Bennet zajmuje miejsce Harada.

Nie pamiętam, jakiś innych akcji z Ewaldem w modzie, ale mogę się mylić.
Odpowiedz
Już ogarnąłem :D zabrakło mi oddania lesterowi wody święconej
Odpowiedz
Dziewczyna twierdzi ze Roch potrzebował jakichś ziół, ja natomiast nie pamiętam nic takiego. Czy to jej się coś pomieszało czy mi? I jeżeli czegoś potrzebował to jakie to zioła były?
Odpowiedz
Roch niczego nie potrzebuje. Od niego dostajemy ziółka i po rozmowie o grzybkach pojawiają się w zenie dla nas specjalne-bonusowe grzybki.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Czy te grzybki to te nowe typu Drewniak? Mozna je jesc z czystym sumieniem?
Odpowiedz
tak, to te grzybki i na bonus składa się nie jedna sztuka najczęściej, nie każdy bonus jest też oczekiwanym... Beka

Odpowiedz
Gdzie wypada Pierścień Posłańca II? Wypadły mi wszystkie inne pierścienie z II z okazji ubijania Zetiona poza tym i zastanawiam się czy to jakiś bug czy efekt zamierzony.
Odpowiedz
ma go Goniec

Odpowiedz
Rozumiem że jest w innym miejscu niż przy okazji ubijania Zetiona?

@Edit: znalazłem, Goniec jest przy okazji znajdywania Baltrama

Czy Osełka w Imperium Popiołów wymaga czegoś specjalnego do ostrzenia zardzewiałych broni? Mam zarówno ostrze jak i zardzewiałe miecze dwuręczne ale wyskakuje mi komunikat o braku odpowiedniego przedmiotu
Odpowiedz
Chodzi o łój kretoszczura zapewne.
Odpowiedz
Czy można coś zrobić ze skórą czarnego trolla?
Odpowiedz
Czarny trol pojawia się dość późno. Z tego co pamiętam, to ta skóra nadaje się tylko do zwykłego handlu.
Odpowiedz
Mam drobne zacięcie przy Krucjacie Ludowej. "Wykonałem Sny o Potędze" i "Obcy wśród Swoich", dostałem zlecenie na znalezienie Kleofasa i Fidelisa, znalazłem ich ciała, Kielichy oddałem Girionowi......i nic. Żadnych nowych dialogów. Z poprzednich postów wnioskuje, że trzeba chyba pogadać z Walezjanem, ale on też nic do powiedzenia nie ma. Jakieś pomysły co jest nie tak?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości