Imperium Popiołów - problemy z zadaniem...
Jest wszystko, tak jak w Przeznaczeniu. Jest drabina, tylko nie spadnij.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
(24.05.2024, 20:04:15)VIBES napisał(a):
(24.05.2024, 20:03:35)Memorius napisał(a): Byłeś? luz2

Nie bo nie widze drabiny żeby tam wleźć

Dobra, mam znalazłem, dzięjuje.

Co za niedopatrzenie  Facepalm xD
Odpowiedz
Dobrze pomyśl o co go poprosisz. To ma duże znaczenie, bo jest to to jedna z nielicznych wielowariantowych opcji w IP i konsekwencje mogą być różne.

Odpowiedz
(24.05.2024, 20:10:59)Memorius napisał(a): Dobrze pomyśl o co go poprosisz. To ma duże znaczenie, bo jest to to jedna z nielicznych wielowariantowych opcji w IP i konsekwencje mogą być różne.

Po zdobytym expie i zaoszczędzonych pieniądzach, stwierdzam iż wybrałem właściwie ;)

Poza tym wracam do punktu wyjścia, ponieważ zgube Fortuno i ,,To co Najlepsze'' już ogarnąłem i nie wiem co robić dalej xd.
Odpowiedz
No idziesz dalej po linii zapasów. Handelek z Fiskiem był? Jak był, to można pogadać i z Julianem o tych zapasach.

Odpowiedz
(24.05.2024, 21:02:46)Memorius napisał(a): No idziesz dalej po linii zapasów. Handelek z Fiskiem był? Jak był, to można pogadać i z Julianem o tych zapasach.

Tak, zapasy też mam ogarnięte u Fiska i Diego powiadomiony więc skończyłem tego questa.
Odpowiedz
Dalej to już ciężko powiedzieć, bo  pozostałe zadania tu wymienione są ze sobą w dużym stopniu powiązane, poza związanym z Łowcami Nieumarłych. Jaki jest ich obecny status - gdzie się znajdują?

Odpowiedz
(25.05.2024, 00:39:06)Memorius napisał(a): Dalej to już ciężko powiedzieć, bo  pozostałe zadania tu wymienione są ze sobą w dużym stopniu powiązane, poza związanym z Łowcami Nieumarłych. Jaki jest ich obecny status - gdzie się znajdują?

Wszyscy Łowcy są pod wieżami i ,,nie wiemy co robić dalej'', a Theodor dostał nowe wyposażenie.

(25.05.2024, 08:47:55)VIBES napisał(a):
(25.05.2024, 00:39:06)Memorius napisał(a): Dalej to już ciężko powiedzieć, bo  pozostałe zadania tu wymienione są ze sobą w dużym stopniu powiązane, poza związanym z Łowcami Nieumarłych. Jaki jest ich obecny status - gdzie się znajdują?

Wszyscy Łowcy są pod wieżami i ,,nie wiemy co robić dalej'', a Theodor dostał nowe wyposażenie.

Dobra ruszyło zadanie z otwarciem świątyni Adanosa, zatem kontynuuję wątek tego. 
Jeśli znów bede w kropce to bede pisał posta  xD
Odpowiedz
Cytat:Wszyscy Łowcy są pod wieżami i ,,nie wiemy co robić dalej'', a Theodor dostał nowe wyposażenie.

to na razie zostaw, to zadanie rusza bardzo późno

Odpowiedz
Witam,

Mam problem z zadaniem ,,Dwaj kowale''. Dla przedstawienia problemu dołączam screeny. Kostur oddałem Vatrasowi jakby co.

https://prnt.sc/0j7Gt53BcmTK
https://prnt.sc/Cqo_oOZY03gx
https://prnt.sc/X1qrm4PswgTf
https://prnt.sc/w0e9LMQK1xz2
Odpowiedz
jak oddałeś kostur, to byłeś na bagnach porozmawiać z kowalem?
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(26.05.2024, 15:54:17)Tituf napisał(a): jak oddałeś kostur, to byłeś na bagnach porozmawiać z kowalem?

Już ogarnąłem kowala, należało po prostu spojrzeć kto siedzi w budynku obok Ewalda ;)

Poza tym już skończyłem moda.

Dziękuje za wszystkie podpowiedzi i feedback'i :)
Odpowiedz
To jednak w takim razie liczymy na jakieś podsumowanie w stosownym temacie. OK

Tymczasem w następnym poście dam pełny wykaz spec akcji nie ujętych jako zadania i może ktoś, kto już rozegrał zastanowi się "jak to przepuściłem?"

Odpowiedz
oto lista
Podarunek Eleny
Jajo topielca
Zwoje od Farettiego
Pancerz Najwyższego Strażnika Świątynnego
Tytoń dla Atenodora
Pancerze od Tablina
Kamienna tablica od Randolpha
Paladyn Konrad i Amulet
Orkowa mikstura
Pamiątka od Natalii
Perły dla Fotyna
Materiały dla Harada
Dziennik w chacie Skipa
Misja Wilka
Velaya do domu!
Uriziel
Świstaka słabość do mieczy

Odpowiedz
Po odnalezieniu tarczy ,pobiera mi żywotność...jakaś podpowiedź kto może mnie uzdrowić?bo latam po planszy i nie mogę odnalezc uzdrowiciela..dodam że tarcze oddałem komu trzeba
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości