Uwagi do funkcjonowania Forum
Jestem pewien, że znalazł w lepszym miejscu.

Kilka razy udzielił mi rad odnośnie do modów. Sądzę, że bez wątpienia kochał Gothica i był nieodłączną częścią tej społeczności. Nie mam nic więcej do dodania. Współczuję jego rodzinie oraz bliskim.

Lubiłeś Heavy Metal. Niech Ci gra muzyka wiecznie.
Odpowiedz
Dziękuję za Przeznaczenie, mojego ulubionego moda do Gothica, za wspaniały Klasztor oraz za świetną Sagę

Będzie mi go brakować - jego oraz jego charakterystycznego stylu oraz tego, że nigdy nie właził w dupę tak zwanemu community i robił po prostu to co chciał zrobić jeśli chodzi o mody.

Spoczywaj w pokoju
Odpowiedz
Wchodząc na to forum zawsze się czułem jakbym wchodził do jego miejsca na ziemi, tu gdzie był mimo wszystko zawsze szczęśliwy...

Odpoczywaj w pokoju Memo  Smutny
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Ja tylko zapytam tak kontrolnie ,czy destiny to będzie dalej istniało i będę kontynuowane projekty rozpoczęte Druid ,czy zamykacie?
Odpowiedz
Nie może być inaczej - wszystkie zaplanowane projekty (Druid, Klasztor 3) odchodzą razem z Memo... Tylko on miał już wszystko poukładane w głowie i cokolwiek byśmy zrobili z tymi projektami - to nie byłoby to. Destiny Team już tylko wspomaga i udziela supportu do swoich modyfikacji. Nowe projekty od DT już się nie pojawią...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
[*]
Odpowiedz
Spoko rozumiem ....czy pod innym szyldem będziecie coś tworzyć czy już całkowicie dajecie sobie spokój z tworzeniem modów?
Odpowiedz
Obstawiam, że będzie problem, żeby zebrać w ogóle ekipę. Z tego co czytałem zawsze, to Memo tytaniczną pracę robił i pewnie ciężko go będzie zastąpić.
Odpowiedz
Na razie na pewno nie, ale w przyszłości, jakby się znalazł jakiś dobry scenarzysta, pod innym szyldem, to kto wie.
Szanse nie są duże, że ktoś taki się trafi, ale różnie to w życiu bywa.
Odpowiedz
A co z panem Michalem?
Odpowiedz
Michał zniknął w niedługim czasie po wydaniu Imperium. Nie logował się na forum od blisko czterech lat, ale kto wie, co przyniesie przyszłość.
Odpowiedz
A jak rysuje się przyszłość tej strony? Czy ktoś poprowadzi MMS? I czy ktoś z was posiada wszelkie uprawnienia do prowadzenia forum, opłacania go itp? Pamiętam też, że Memo planował zrzutkę na opłacenie domeny, co osobiście uważam za dobry pomysł.
Odpowiedz
SteelHammer dalej prowadzi MMS. Możesz przeczytać sobie jego oświadczenie tutaj - http://druzynaspolszczenia.pl/showthread...#pid124794

Co do istnienia forum, to ja tam bym chciał, żeby istniało dalej, więc jak się trzeba będzie zrzucić finansowo czy coś, to możecie na mnie liczyć.
Odpowiedz
Forum oczywiście działać będzie nadal w niezmienionej formie i nie chodzi tu głównie o sentyment, choć to też jest ważne, ale głównie o ogromną wiedzę i merytoryczne treści.
Zarówno w części Forum dotyczącego modyfikacji Gothic jak i Metal Melodic Sound.

SteelHammer został administratorem Forum i zarządza kawałkiem MMS, a ja i Erwin, z pomocą N1kX, zajmujemy się resztą.
Opłaty za serwer pojawią się na początku lutego, więc nie wykluczam, że może założymy jakąś stronkę i poprosimy o wsparcie... OK
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Ja również z chęcią się dorzucę do Forum w razie potrzeby
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości