Liczba postów:2
Jestem pewien, że znalazł w lepszym miejscu.
Kilka razy udzielił mi rad odnośnie do modów. Sądzę, że bez wątpienia kochał Gothica i był nieodłączną częścią tej społeczności. Nie mam nic więcej do dodania. Współczuję jego rodzinie oraz bliskim.
Lubiłeś Heavy Metal. Niech Ci gra muzyka wiecznie.
Liczba postów:1.026
Dziękuję za Przeznaczenie, mojego ulubionego moda do Gothica, za wspaniały Klasztor oraz za świetną Sagę
Będzie mi go brakować - jego oraz jego charakterystycznego stylu oraz tego, że nigdy nie właził w dupę tak zwanemu community i robił po prostu to co chciał zrobić jeśli chodzi o mody.
Spoczywaj w pokoju
Liczba postów:134
Ja tylko zapytam tak kontrolnie ,czy destiny to będzie dalej istniało i będę kontynuowane projekty rozpoczęte Druid ,czy zamykacie?
Liczba postów:2.974
Nie może być inaczej - wszystkie zaplanowane projekty (Druid, Klasztor 3) odchodzą razem z Memo... Tylko on miał już wszystko poukładane w głowie i cokolwiek byśmy zrobili z tymi projektami - to nie byłoby to. Destiny Team już tylko wspomaga i udziela supportu do swoich modyfikacji. Nowe projekty od DT już się nie pojawią...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:134
Spoko rozumiem ....czy pod innym szyldem będziecie coś tworzyć czy już całkowicie dajecie sobie spokój z tworzeniem modów?
Liczba postów:1.242
Obstawiam, że będzie problem, żeby zebrać w ogóle ekipę. Z tego co czytałem zawsze, to Memo tytaniczną pracę robił i pewnie ciężko go będzie zastąpić.
Liczba postów:1.389
Na razie na pewno nie, ale w przyszłości, jakby się znalazł jakiś dobry scenarzysta, pod innym szyldem, to kto wie.
Szanse nie są duże, że ktoś taki się trafi, ale różnie to w życiu bywa.
Liczba postów:1.389
Michał zniknął w niedługim czasie po wydaniu Imperium. Nie logował się na forum od blisko czterech lat, ale kto wie, co przyniesie przyszłość.
Liczba postów:1.026
A jak rysuje się przyszłość tej strony? Czy ktoś poprowadzi MMS? I czy ktoś z was posiada wszelkie uprawnienia do prowadzenia forum, opłacania go itp? Pamiętam też, że Memo planował zrzutkę na opłacenie domeny, co osobiście uważam za dobry pomysł.
Liczba postów:2.974
Forum oczywiście działać będzie nadal w niezmienionej formie i nie chodzi tu głównie o sentyment, choć to też jest ważne, ale głównie o ogromną wiedzę i merytoryczne treści.
Zarówno w części Forum dotyczącego modyfikacji Gothic jak i Metal Melodic Sound.
SteelHammer został administratorem Forum i zarządza kawałkiem MMS, a ja i Erwin, z pomocą N1kX, zajmujemy się resztą.
Opłaty za serwer pojawią się na początku lutego, więc nie wykluczam, że może założymy jakąś stronkę i poprosimy o wsparcie...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:211
Ja również z chęcią się dorzucę do Forum w razie potrzeby