Epilog - problemy z zadaniem
do zabrania na pokład są
Pecka już chyba w grze nie ma...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Pany pomóżta bo czytam forum i coś u mnie nie tak jest ...czarna runa niby jest u Pana F.z tego co czytam a nie mam z nim dialogu wogole ,podobnie z mieczem dla Vistulina skradła go pewna organizacja i też nie mam dialogów na ten temat z nimi...czy muszę ruszyć inne zadania by to pykło ?czy coś zjebałem
Odpowiedz
1. Musisz najpierw kupić od niego łój.

2. Tu trzeba po prostu wyłożyć swoją kasę i ten miecz odkupić.
Odpowiedz
(29.07.2024, 15:51:23)Erwin napisał(a): 1. Musisz najpierw kupić od niego łój.

2. Tu trzeba po prostu wyłożyć swoją kasę i ten miecz odkupić.

Łój zakupiłem dużo wcześniej
Odpowiedz
To trzeba pogadać z Karrasem, gdzie w dialogu będzie chciał, żeby mu dostarczyć Czarną Runę, a potem z Nefariusem, gdzie mówimy mu, że Karras nie odda kamienia runicznego.
Odpowiedz
(29.07.2024, 16:10:59)Erwin napisał(a): To trzeba pogadać z Karrasem, gdzie w dialogu będzie chciał, żeby mu dostarczyć Czarną Runę, a potem z Nefariusem, gdzie mówimy mu, że Karras nie odda kamienia runicznego.

Dzięki ruszyło, wystarczyło z magiem wody pogadać, a podpowiesz nazwę miecza dla Vistulina ?
Odpowiedz
Ciężko to pomylić, bo ma słowo "paladyn" w nazwie.

Oczywiście ten miecz ma handlarz u złodziei. Nie trzeba go szukać po całej wyspie.
Odpowiedz
(29.07.2024, 16:36:40)Erwin napisał(a): Ciężko to pomylić, bo ma słowo "paladyn" w nazwie.

Oczywiście ten miecz ma handlarz u złodziei. Nie trzeba go szukać po całej wyspie.

Tak wiem gdzie i kto ma, nie zajarzyłem tylko z nazwą, dzięki za podpowiedź
Odpowiedz
(29.07.2024, 08:25:04)Tituf napisał(a): do zabrania na pokład są
Pecka już chyba w grze nie ma...

Może pomyliłeś Henrego z Bobbym? W każdym razie też go zwerbowałem.
Odpowiedz
Harpera uratowałeś i zwerbowałeś do załogi?
Odpowiedz
Harper padł podczas abordażu...
Odpowiedz
no cóż, on jest niezbędny, żeby zakończyć tę historię
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Znowu się trochę zgubiłem...mam oko od tropiciela ,ale nie mam z nikim dialogu co dalej w tym temacie ,wujka Kordelii w jakim obszarze szukać ?
Odpowiedz
Spróbuj pogadać z tymi Mrocznymi, co są przy Słonecznym Kręgu.
Wujka szukaj w obozie Midlasa.
Odpowiedz
Szukam skóry trola do pancerza, wszystko wyciąłem na planszy ,a nie widzę u sprzedawców albo źle widzę....podpowie ktoś gdzie mogę znaleźć?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości