Przebudzenie - problemy z zadaniami
Witajcie. 

Mam dwa pytania.

1. Pielgrzymi. Ostatni wpis o przyjacielu Marcelina. Wiem, że oni mają iść do fortecy, ale nie mam o tym dialogu z Wrzodem/Garingorem X  xD

2. Co z recepturą Jeremiasza? Dostałem zadanie od Bustera, ale klucza brak xd 

Co radzicie?
Odpowiedz
(04.10.2024, 12:40:45)Stary Wariat napisał(a): Wiem, że oni mają iść do fortecy, ale nie mam o tym dialogu z Wrzodem/Garingorem X
ruszy po skończeniu zadania 'Rezydencja Magnata' (Garingor wróci do fortecy - rozmowa z nim i dalej do Teofila...)

(04.10.2024, 12:40:45)Stary Wariat napisał(a): Dostałem zadanie od Bustera, ale klucza brak
Klucz ma Hertog i pozyskasz go jak Carner zleci zlikwidować Najemników Araxos
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Dzięki. Ruszyłem dalej. 

A kto ma trzecie pismo z zadania Mistrz Złodziei?

Mam już od Arto i Ingmara

I gdzie jest Urszula? Nad kopalnią po drugiej stronie jej nie ma
Odpowiedz
(05.10.2024, 13:59:49)Stary Wariat napisał(a): Dzięki. Ruszyłem dalej. 

Któryś z tego obozu przy Nowej Kopalni. Szukaj na zewnątrz.

(05.10.2024, 14:10:59)Stary Wariat napisał(a): I gdzie jest Urszula? Nad kopalnią po drugiej stronie jej nie ma

Powinna być po drugiej stronie w takiej wnęce.
W starym Returningu było tam wejście do kopalni ze sferą. Ciężko mi dokładnie opisać.
Odpowiedz
(05.10.2024, 14:32:21)Erwin napisał(a):
(05.10.2024, 13:59:49)Stary Wariat napisał(a): Dzięki. Ruszyłem dalej. 

Któryś z tego obozu przy Nowej Kopalni. Szukaj na zewnątrz.

(05.10.2024, 14:10:59)Stary Wariat napisał(a): I gdzie jest Urszula? Nad kopalnią po drugiej stronie jej nie ma

Powinna być po drugiej stronie w takiej wnęce.
W starym Returningu było tam wejście do kopalni ze sferą. Ciężko mi dokładnie opisać.

Dzięki wielkie.

Mam jeszcze pytanie niezwiązane(chyba) z żadnym zadaniem. Mam w ekwipunku notatkę o ukrytym mieczu w zamku, ale za cholerę nie mogę go znaleźć xD
Odpowiedz
Powinien być na tej najwyższej wieży, do której wchodzisz z komnaty Kruka.
Odpowiedz
(05.10.2024, 14:45:18)Erwin napisał(a): Powinien być na tej najwyższej wieży, do której wchodzisz z komnaty Kruka.

I już ostatnie pytanie. 

Utknąłem z zadaniu Nordmarska broń, nie wiem skąd zdobyć szpunt.
Odpowiedz
Miałeś na pewno dialog, w którym jest mowa o tym, że ktoś Cię poratuje, jak będziesz w potrzebie.
Jeden z Nordmarczyków mówi, że chciałby zjeść baraniej kiełbasy. Jak mu ją dasz, to da Ci ten szpunt.
Odpowiedz
(05.10.2024, 13:59:49)Stary Wariat napisał(a): Mam już od Arto i Ingmara

Odpowiedz
Cześć wszystkim.

Porobiłem te wcześniejsze wątki. Teraz zostały mi 4 zadania w dzienniku : 

1. Zjednoczeni przeszłością: ostatni wpis - o tym eliksirze z jaj, który dostałem

2. Nienawiść: Askvil przyjął pierścień...

3. Do krwi ostatniej: tylko Peterowi nie dałem jeszcze jointa, bobjego ex koledzy są jeszcze w zamku.

4. Przebudzenie: Netbek odzyskał spokój...

Nie otrzymałem jeszcze zadania z Hipolitem i tym eliksirem. Nie mogę też ogarnąc zadania z Xaverym, bo jest cały czas w kopalni. A w dialogu ma tylko koniec. Poinformowałem Alepha o tym, że nie zostanie w kopalni. 

Druidzi są zakończeni chyba, ostatnie zadanie było z a przeorem. 
Asghan z ludźmi w kotle. 

Dalej stoję.  Smutny
Odpowiedz
1. Jak masz miksturę z jaj, to po oddaniu teleportu, szkatułki Yberiona i kryształu, musisz powiadomić Joru i powinno ruszyć.
Nagroda po zaliczeniu przyda się do 3...

Odpowiedz
Dzięki. 

Zrobiłem dalej co trzeba.
Dałem Lesterowi tego skręta.
Zjednoczeni przeszłością się zamknęło. 
Zostały trzy.
Z UrSharkiem mam wpis j podsumowaniu, było kilka opcji, wszystko powiedziane. Dalej nic.
Nienawiść została bez zmian. 
O leciałem wszystkie lokacje i nie mam z nikim żadnego dialogu. Help Smutny
Odpowiedz
W temacie Epilogu podawałem link do niemieckiej solucji. Znajdziesz tam też poradnik do Przebudzenia.
Sprawdź tam, czy czegoś nie pominąłeś.
Jak nic nie znajdziesz to wrzuć save, to zobaczę po zmiennych, co tu nie gra. Inaczej pomóc nie dam rady, bo questy są bardzo powiązane ze sobą.
Odpowiedz
(08.10.2024, 13:35:16)Erwin napisał(a): W temacie Epilogu podawałem link do niemieckiej solucji. Znajdziesz tam też poradnik do Przebudzenia.
Sprawdź tam, czy czegoś nie pominąłeś.
Jak nic nie znajdziesz to wrzuć save, to zobaczę po zmiennych, co tu nie gra. Inaczej pomóc nie dam rady, bo questy są bardzo powiązane ze sobą.

Dzięki. Zaraz poszukam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości