Liczba postów:64
Myślisz, że pamiętam, większość użyłem już ze 2-3 tyg. temu, a jeden kolejny znalazłem wczoraj. Jest tylko jedno jedyne miejsce gdzie nie byłem, a mianowicie jak idziemy w stronę tego "skarbca", to z prawej strony są trzy drewniane półki, na drugą idzie wskoczyć, na trzecią nie mogę, ale żadnego przełącznika tam nie widziałem. Tak po za tym, to byłem wszędzie centymetr po centymetrze, aha no i jeszcze na środku jest drabina, na którą się nie da wejść.
Liczba postów:1.159
20.07.2016, 19:47:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2016, 19:48:40 przez Dota.)
(20.07.2016, 19:45:09)Rootzky napisał(a): jak idziemy w stronę tego "skarbca", to z prawej strony są trzy drewniane półki, na drugą idzie wskoczyć, na trzecią nie mogę, ale żadnego przełącznika tam nie widziałem. Tak po za tym, to byłem wszędzie centymetr po centymetrze, aha no i jeszcze na środku jest drabina, na którą się nie da wejść.
Ani tam ani tam nie ma.
Znalazłeś tą dźwignię, która jest w tej części kopalni za bramą, tzn. od strony przejścia z Górniczej Doliny? Tam na rusztowaniu jest jedna.
Jeśli nie o tą chodzi, to może pominąłeś tarczę w takim malusim domu zaraz przy wyjściu z kopalni (od strony Doliny Przodków).
Ta brama to te kraty obrotowe? jeśli tak, to znalazłem, ten drugi, o którym piszesz również.
20.07.2016, 19:56:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2016, 19:58:07 przez Dota.)
(20.07.2016, 19:51:14)Rootzky napisał(a): Ta brama to te kraty obrotowe? jeśli tak, to znalazłem, ten drugi, o którym piszesz również.
Tak, chodzi mi o tą bramę, ale nie o przełącznik, który ją otwiera. Tam jest jeszcze jeden w tej lokacji, że tak to ujmę.
Jeśli nie o te chodzi to:
Jak jesteś niedaleko skarbca, to po lewej są takie rusztowania, tam trzeba skoczyć z jednego na drugie i potem na jakąś skałę chyba. Na ścianie jest dźwignia.
Jedna dźwignia jest przed tymi takimi okopami jak się idzie w stronę skarbca. Po prawej jest rusztowanie z trzema bryłami złota, wchodzisz po drabince idziesz na koniec i tam jest dźwignia.
Jedna dźwignia jest w takiej lokacji gdzie się przechodzi przez taką drewnianą framugę. To jest na rusztowaniu pomiędzy domkiem z tarczą, a deskami przed które się przenika i spada na dół.
I jeszcze jedna jest na rusztowaniu niedaleko tej powyższej. Łatwo ją znaleźć jak się idzie od strony niewidzialnej podłogi w stronę wyjścia do Doliny Przodków.
Więcej sobie nie przypominam, więc jedną z tych musiałeś pominąć.
Liczba postów:2.969
mam nadzieję, że Memorius mnie nie wtrąci do zamkowych lochów!
http://imgur.com/a/jfl4P
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Jakoś wydaję mi się, że wszystkie z tych znalazłem. Ma tu znaczenie kiedy się ich użyło? bo niektórych to jeszcze w poprzednim rozdziale, może o to chodzi, i muszę teraz wszystkie od nowa użyć?
Nie, trzeba użyć każdej przynajmniej raz i wtedy mechanizm zadziała. Może nie zauważyłeś, że skarbiec już jest otwarty? rotl
W sumie nie jestem tylko pewny dźwigni na 3 screenie, reszty na pewno użyłem.
Otworzyłem, ale dziwne jest to, że ostatnią dźwignię, która otworzyła mi skarbiec była ta najbliżej niego, której użyłem dwa dni temu. To nie wiem może coś nie zaskoczyło.
Aha i znalazł ktoś tę skrzynię, którą otwiera klucz od nadzorcy? Bo myślałem, że będzie w skarbcu, ale skoro tamte otwiera się wytrychami, to raczej żadna z nich.
Heh, mapa od Xardasa wygląda jak pełna mapa DP, ale nie można jej oddać Wilhelmowi.
Liczba postów:11.250
oczywiście, że można
on zapewne chciał oddać mapę od razu
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:139
Dokładnie
Liczba postów:48
Co trzeba zrobic zeby do nich dolaczyc ? przez przypadek pominiolem dialog z jednym z nich w dp
Liczba postów:2.969
Masz jednego zwiadowcę w Khorinis i paru w DP - rozmawiaj, rób zadania.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:48
tylko 1 chce ze Mna rozmawiac w dp ale mowi ze nie jestem gotowy brakuje mi jakiejs umiejetnosci ?
Liczba postów:11.250
tak, potrzeba jednej umiejętności
aby zaczęli gadać trzeba mieć postać w określonych atrybutach nieco rozwiniętą
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:427
To było wyraźnie zaznaczone w dialogu! Czytaj uważnie dialogi, to nie będziesz musiał przychodzić na forum co chwilę ;)
|