Zadania poboczne w DP
ad1/  jest on w magazynie w obozie - należy wejść najpierw na tyły pewnego straganu obok
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Czy skrzynia którą karze nam znaleźć Joru/a to ta przy moście do obozu orków ?
Odpowiedz
(07.08.2016, 19:33:05)Soczewicanazimno napisał(a): Czy skrzynia którą karze nam znaleźć Joru/a to ta przy moście do obozu orków ?

No tak
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
To ta, w której jest Przepaska.
Odpowiedz
Faqqq otworzyłem ją zanim wziąłem zadanie to mogło wywołać buga ?
Odpowiedz
(07.08.2016, 19:36:28)Soczewicanazimno napisał(a): Faqqq otworzyłem ją zanim wziąłem zadanie to mogło wywołać buga ?

Raczej nie powinno, powiedz co się dokładnie stało
Odpowiedz
Chyba, że ja pomyliłem/ominołem inną skrzynie :I
Odpowiedz
Ona jest pomiędzy obozem orków a farmą
Odpowiedz
Przy 1 zwiedzaniu DP znalazłem małą szkatułkę i ją otworzyłem, ale nie było w niej przepaski.
Odpowiedz
Jeśli w skrzyni, którą otworzyłeś nie było Przepaski, to chodzi o inną skrzynię. Spokojnie.
Odpowiedz
Wykonuję zadanie Historia Doliny Przodków i mam odnaleźć miecz dla Barthosa i Barona von Walkenburga. Otworzyłem jedną świątynię w Dolinie Przodków niedaleko obozu orków i wiatraka, ale tam był tylko gniew adanosa, czyżby miecz był gdzieś indziej? Otworzyłem drugi budynek niedaleko kręgu kamiennego w Dolnie Przodków i tam też nic. Ktoś wspominał coś o jakiejś tabliczce, która bodajże wskazuje lokalizacje. Jedną znalezioną niedaleko chramu beliara, oddałem już Barthosowi. Proszę o pomoc.
Odpowiedz
Miecz jest tam, gdzie Gniew Adanosa. Trzeba tylko poszukać przełączników. Temat był już wielokrotnie poruszany - jak poszukasz, to znajdziesz wskazówki.
Odpowiedz
Witam , własnie dostałem zadanie od Bartosa z Laran "Historia Doliny Przodków".Tak więc idę na ten cały cmentarz i go przeszukuje i ... nic . Nie ma żadnej księgi,tabliczki nic.Jakieś sugestie ?
Odpowiedz
Jest tabliczka. Przeszukaj jeszcze raz.
Odpowiedz
tak się tylko zapytam ...leży ona na zewnątrz gdzieś na terenie cmentarza , czy w chatce ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości