Liczba postów:11.250
Huno nie ma takiego pierścienia
ponado nie Julian a Santinno
jeden taki pierścień jest w sprzedaży w zasięgu gracza na R1
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:25
kupiec w obozie myśliwych ma taki pierścień
Liczba postów:113
Opłaca się założyć dwa pierścienie i amulet wojownika to ma się dodatkowy bonus do siły.
W Opuszczonej Kopalni tam gdzie był eliksir uzdrawiający dla orka od Ulu-Mulu na skale po lewo jest SMOCZY KORZEŃ.
Liczba postów:637
Kurde... wybaczcie kolejne pytanie z serii "czy mogę zabić", ale jestem bardzo ostrożny w tych sprawach i nie chciałbym, żeby nagle się okazało po kilku godzinach gry, że zablokowałem sobie możliwość wykonania danej misji...
Wiem, że w grze są(a przynajmniej w Globalu były) gobliny, z którymi można pogadać itp, a aktualnie jestem na bagnach i spotkałem Goblińskiego Posłańca, który jest wrogo do mnie nastawiony, nikt poza jego rodziną nie będzie za nim płakał, prawda? Znaczy można spokojnie wysłać go do królestwa Beliara? (Jeśli jakaś misja jest z nim związana to raczej poboczna, więc piszę w tym temacie)
Liczba postów:11.250
Gobliński Posłaniec to tylko kategoria goblina , podobnie jak inne - oznaczony jest inaczej ze względu na rzadki item jaki posiada
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:22
Kilka roślin
Smoczy Korzeń:
-Za latarnią
-U Xardasa w wieży
-Miedzy Mika a Wrakiem Statku na polanie
Szczaw Królewski
-Wzgórze koło Niclasa
-Na zakręcie między bramą a farmą Akilla (pień)
Goblinie jagody
-U Xardasa w wieży
-Miedzy Miką a Wrakiem Statku
Liczba postów:35
Po zejściu pierwszymi schodami z wieży obok domu Irwina, do której teleportujemy się z obozu myśliwych, możemy znaleźć za ścianą skrzynię z miksturą akrobatyki.
Liczba postów:53
Smoczy korzen:
na pieńku obok Groma
Liczba postów:72
Mam drobny, ale ważny problem dla mnie. Chodzi mi o pierścień i amulet uzdrowiciela, jeden już mam z tej chatki z brzytwą, ale nie wiem gdzie jest drugi i ten amulet, sprawdzałem w miejscach gdzie były normalnie w Nocy Kruka, no ale ich nie ma. I jeszcze nie wiem gdzie jest skarbiec obok chaty Eremity, szukałem dookoła, ale znaleźć nie mogę.
Liczba postów:637
Z tego co kojarzę, to amulet uzdrowiciela znajduje się w kopalni złota bandytów. Musisz wspiąć się na dach tam gdzie stoi Scatty.
Btw jaki skarbiec?
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:36
W Dolinie Przodków za farmą gdzie koczują separatyści ze Stowarzyszenia Myśliwych są spalone zabudowania, w jednym z nich znajdują się drzwi w podłodze, warto je otworzyć, pod spodem kamienna tabliczka.
Liczba postów:34
Czy poza ciekawymi opisami lokacji i wartościami historycznymi, warto kupować książki opisujące np. Farmę Onara itp (kosztują bodajże 200 zł) nie zauważyłem żeby coś dodawały, ani żeby ktoś je potrzebował (przynajmniej na razie).
Liczba postów:747
Warto. Natrafisz później na ich zbieracza. Ponadto fajnie mieć kolekcję ciekawych ksiąg, czyż nie?