Łowcy Nieumarłych
(11.08.2016, 18:08:49)Shadow 51 napisał(a): gdzie sie miesci oboz lowcow nieumarlych myslalem ze moze w tych wierzach ale tam sa kaplani kultu pomozcie prosze
wszedłeś do zena w nieodpowiednim momencie- wstęp tam jest tylko przez drzwi - możesz mieć problemy z grą
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Dobra udało mi się dziękuję za pomoc a wiecie może gdzie jest szkielet giganta
Odpowiedz
A czytałeś dialogi? Na zachodzie koło wież.
Odpowiedz
Nie wiecie może gdzie jest skrzynia Przeklętego Nadzorcy szukałem po OP, ale jej nie znalazłem.
Odpowiedz
nie ma takiej skrzyni w grze
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
To na co ten klucz.
Odpowiedz
tajemnica Faja

Odpowiedz
Mam problem
Zabiłem tego przeklętego nadzorcę kopalni i znalazłem przy nim klucz do jego skrzyni ? Przeszukałem całą kopalnię, nawet skarbiec otworzyłem a skrzyni nadzorcy nie znalazłem??
Można wiedzieć gdzie jest ta skrzynia pasująca do klucza
- teraz skrzynia ukryta pod mostem w opuszczonej kopalni obok kołowrotu który otwiera bramę do część kopalni w DP ? gdzie jest klucz który ją otwiera bo klucz nadzorcy nie pasuje??
Mógłby ktoś odpowiedzieć na te dwa pytania??
Odpowiedz
o kluczu Nadzorcy już napisałem - znasz odpowiedz

za pytanie 2 -- 10%

Odpowiedz
siemanko mam pytanie wykonalem wszystkie zadania w DP i teraz mam znalezc niszczyciela wysoko postawionego straznika w miescie khorinis ale nie moge znalezc mozecie dac jakas podpowiedz dziekuje :)
Odpowiedz
Owszem, możemy. To wysoko postawiony Strażnik. Wielu ich widzisz? W takim razie masz halucynacje.
Odpowiedz
Witam.
Czy mogę robić wątek gildi gdy nie wyczyściłem wieży Starca? Gram pod zręczność i nie mam jeszcze 60 pkt siły.
Odpowiedz
Tak

Odpowiedz
Siema pytanie robię misję z duchem cieniostwora siewca zagłady czy jakos tak wiecie może w jakiej jaskini go znajdę znaczy chodź przybliżona lokalizację bo przeszukałem wszystko i nie ma go dzięki
Odpowiedz
(14.08.2016, 10:07:03)Shadow 51 napisał(a): Siema pytanie robię misję z duchem cieniostwora siewca zagłady czy jakos tak wiecie może w jakiej jaskini go znajdę znaczy chodź przybliżona lokalizację bo przeszukałem wszystko i nie ma go dzięki

Jak wychodzisz z miasta i idziesz w stronę farmy Akila to po prawej stronie są schody które prowadzą do dolinki (są tam wargi, cieniestwór, a na samym końcu jest taka jaskinia, tam go znajdziesz)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości