Zadania poboczne w DP
pradawne budowle są także w khorinis
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Khorinis na to nie wpadłem, może dlatego że zwiedzałem Khorinis przed wzięciem zadania na rzadkie zwięrzęta :) ok dzięki za odpowiedź
Odpowiedz
Rzadkie zwierzęta pojawiają w grze dopiero po wzięciu zadania.

Odpowiedz
Jak otworzyć ten kufer w obozie bandytów w DP ( ten w krzakach ) i drugi kufer w bibliotece w wieży starca idę już do GD a nadal nie mogę otworzyć tych skrzyń czy potrzebny jest do tego kamień wiedzy z opuszczonej kopalni ?
Odpowiedz
Mam pytanie czy mogę wybić na luzie obóz bandytów w DP czy tam sa jakieś zadania i wstrzymać się jak narazie?
Odpowiedz
Są 2 zadanie związane z tymi bandytami w tym jedno,w którym chodzi o zabicie ich (oba zadania są dostępne w pierwszym rozdziale)
Odpowiedz
ta laska do odnalezienia i ten wolfram do zabicia? A mi chodziło o odp czy mogę ich wybić
Odpowiedz
Jak już masz te questy to możesz spokojnie zabić wszystkich w tym obozie :>
Odpowiedz
Witam. Mam problem z zadaniem - Rozbitek. Znalazłem go w DP, przyniosłem jego rzeczy z Jarkendaru i przyprowadziłem do Obozu Myśliwych. W Obozie jednak nie mam z kim o nim porozmawiać (oprócz wartownika przy wejściu) i Steve ciągle za mną łazi. Proszę o pomoc.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem
Odpowiedz
Midlas jest właściwą osobą.

Odpowiedz
Mogę prosić o pomoc jak ruszyć Ogień w kuźni wskazówka cokolwiek
Odpowiedz
musisz być w gildii by Rumbor zagadał

Odpowiedz
Witam, nie wiem gdzie pisać więc pisze tu.
Czy żeby otworzyć ten mały budyneczek obok jeziora trzeba wcisnąć odpowiednią kombinacje pochodni i przycisku czy jakiś przedmiot/quest trzeba mieć ?
Odpowiedz
a chodziłeś po dachu ? :D
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Nie pier.... żartuj zapinkalam szukać :)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 42 gości