Liczba postów:11.250
zdecydowanie drugi punkt :D
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:349
Spoko :D tymczasem zauważyłem, że dziwnym trafem polodiscovery wczoraj o 15:20 na sb pyta Titufa o mod Zucklova z tm, Quest Pack i pisze, że może być to dobry mod, a parę minut wcześniej Bosper na tm pisze podobny post
Liczba postów:82
To wy przychodzicie z płaczem nie my, to wy obrażaliście nas , szpiegowaliście wkradając się pokotnie w szeregi DT, to wy zniszczyliście poprzednie forum(Nefario na rozkaz Ahna) a my w jaki sposób was obraziliśmy ? Powiedzieliśmy o tym innym ? Czy to nazywaliśmy was szczurami?
Szczurami nazywaliście, ale desti jest jedna różnica to było przed umową! od czasu umowy BS nie napisało nigdzie złego słowa o DS, a co do zniszczenia forum to BS nie brało w tym udziału, Ahn już nie był członkiem teamu kiedy namawiał Nefario
nikt ni zaprzecza że polodicovery odwiedza TM jako gość - to forum otwarte dla wszystkich i bardzo opiniotwórcze
info Bospera na pewno zainicjowało zainteresowanie członka naszego teamu modem Jasia
Jasiu pozdrawiam
:hejka:
Dobra do momentu dostania IP Bospera lub przyznania się polodiscovery, sprawę uważam zamkniętą
Cytat:Dobra do momentu dostania IP Bospera
dobry Avallach ci da?
z czym go porównasz? ;)
Liczba postów:82
Opos nie było naszym zamiarem obrażenie was a jedynie ujawnienie faktów niefortunie użyliśmy słowa "szczur" a powiniśmy jakiegoś synonimy np. kret, konfident, wtyka, łaps
Cytat:a powiniśmy jakiegoś synonimy np. kret, konfident, wtyka, łaps
rotl
Cytat:chciałem tylko żeby polodiscovery dostał jakąś reprymendę
reprymendę to ty możesz najwyżej dostać za umieszczenie w podpisie nieuzgodnionego z Administracją linka do FB, który usunąłem
Liczba postów:2.974
No dobra, nie dostanie dziś lizaka i spierzemy mu dupę na cacy
„Primus in orbe deos fecit timor..."