Wodny Krąg
Ja również mam problem dotyczący Świątyni Adanosa. Może jestem ślepy, ale wydaje mi się że próbowałem już wszystkiego. Jest jakiś sposób na wyjście z pomieszczenia z dźwigniami jeśli drzwi się zamknęły?
Odpowiedz
No jak przystało na logicznie wyjaśnienie, powinieneś użyć właściwej dźwigni.
Odpowiedz
Używałem wszystkich, jedna daje miecz, druga sakwe, a wszystkie pozostałe kolce. Dodam jeszcze że pomieszczenie otworzyłem za pomocą kuszy (nie wiem czy tak powinno być). Dopiero teraz znalazłem trzecią pochodnię której użyłem. Po tym przekręciłem kamień. Drzwi do pomieszczenia zamknęły się po czym od razu się otworzyły. Potem pomieszczenie dodatkowe zostało zamknięte.
Odpowiedz
Nie wiem czy to bug więc mam pytanie jak otworzyć kratę w grobowcu Quarhodrona
Odpowiedz
Odpowiedź w temacie
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Ehhh, znów ja... Powiedzcie mi proszę, czy zadanie od Orlana jest do wykonania tylko w R3? Bo wydaje mi się, że wszystkich karczmarzy odwiedziłem, a żaden nie ma opcji dialogowej. Nawet dla testu sprzedałem(w oknie handlu) Wujkowi Samowi tę paczkę, ale dalej nikt nie miał dialogu...
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Trzeba po kolei iść chyba. Na pewno zaczyna się w mieście, potem już cię kierować będą.
Masz 3 opcje w mieście tylko.
Odpowiedz

Odpowiedz
Jak otworzyć brame w pomieszczeniu gdzie jest Rhademes?
Odpowiedz
Byłeś w tych pomieszczeniach obok? A potem wystarczy podejść do kraty.

Odpowiedz
Panowie jestem w świątyni w DP. Udało mi się uzyskać w niej Gniew Adanosa i otworzyć komnatę z kolcami. Teraz pytanie czy znajdę też tam miecz z questa od Barthosa z Laran? Czy swoje poszukiwania muszę skierować w inną stronę?
Odpowiedz
to właściwa lokacja
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Co ja mam zrobić z tymi marchewkami >:O byłem na każdej farmie nic >:O
Odpowiedz
Porozmawiaj z żoną ojca Particka  ;)
Odpowiedz
Skradzione miecze Paladynów - jak zacząć zadanie? Mam porozmawiać z ludźmi wokół magazynu - ale żaden z nich nic mi nie mówi.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości