Zadania poboczne w DP
aa i chyba trzeba jeszcze ogień w kominku rozpalić z tego co pamiętam xD

(15.08.2016, 11:31:16)patoxxx napisał(a): Zabiłem lodowego jaszczura jednego z rzadkich zwierząt ale nie mam z niego trofeum czy tak ma być?

Nie, po prostu nie umiesz zdobywać odpowiedniego trofeum
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
No to questa już nie wykonam Język nie mam zapisu sprzed zabicia
Odpowiedz
Dlaczego Midlas nie chce nic gadać jak przyprowadziłem rozbitka?
Odpowiedz
Zaczepił cię strażnik obozu?
Odpowiedz
Tak, zaczepił mnie jeden z nich.
Odpowiedz
To jeszcze ze Steve'm gadka powinna być. Tam w okolicach strażnika właśnie. A który masz rozdział?
Odpowiedz
II rozdział, ale Steve mnie nie zagadał :/
Dzięki, wróciłem do bramy i zagadał :)
Odpowiedz
Dżem dobry. Jakiego "przyjaciela" szuka ork Irwina? Zgaduję że inny ork, ale w ich obozie nie było żadnego miłego a całą dolinę sobie obszedłem kilka razy i nic. No nie było mnie tyko w kopalni i w tej nieodkrytej części. Dodam że aktualnie 2 rozdział.
Odpowiedz
Zdradź mi sekret. Gdzie było powiedziane, że ten drugi ork ma być w Dolinie Przodków?
Odpowiedz
No dla mnie to trochę dziwne że muszę iść specjalnie do GD aby całą drogę wrócić z kolegą naszego orka to myślalem że w DP.
Odpowiedz
Dziwne powiadasz... I dlatego postanowiłeś poszukać rady na Forum... Poradzę ci więc - po prostu graj. A jak będziesz miał naprawdę jakiś problem, to pomożemy z chęcią.
Odpowiedz
Jak skorzystać z tej windy za chata Irwina, gdzie byly gobilny - probuje wszystkiego i ciagle, ale to ciagle powtarza ze nie ma czym uruchomić kołowrotka?
Odpowiedz
nijak
nie masz odpowiedniego przedmiotu i tyle
to jest tak zrobione specjalnie, żebyś tam nie właził przedwcześnie

zresztą zgodnie z lore gry ta winda to tylko taka ciekawostka i tyle
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
(19.08.2016, 10:45:52)Memorius napisał(a): Zadania na dołączenie do Myśliwych poza umiejętnością pozyskiwania futer nie wymagają posiadania innych umiejętności zdobywania trofeów.

To super. Dzieki za odpowiedz. A wczesniej byla mowa o tym unikalnych zwierzetach, czy aby sie nauczyc pozyskiwania trofeow z tych unikalnych nalezy posiadac umiejetnosc pozyskiwania np kiel czy zebow?
Odpowiedz
Z każdego rzadkiego zwierza musisz zdobyć jedno konkretne trofeum. Z każdego inne. Tak więc aby zdobyć np. pazury Bagiennego Zębacza, musisz umieć po prostu pozyskiwać pazury. Jeśli jakieś zwierzę zabijesz, a nie będziesz umiał zdobyć z niego trofeum, to bezpowrotnie przepadnie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości