Starożytny Kult
Byłem, znalazłem go stojącego za bramą, lecz gdy chcę do niego zagadać nie mam z nim żadnej możliwości rozmowy/interakcji jedynie "KONIEC". Zdobyłem orkową miksturę, ulu mulu mi zostało ale generalnie gadałem z tym znajomym szamanem i niestety on nie pójdzie ze mną do świątyni Smutny
Odpowiedz
Rozmawiałeś z Miltenem po zniknięciu Dobara z jaskini?
Odpowiedz
(26.08.2016, 07:56:33)damianq14 napisał(a): Byłem, znalazłem go stojącego za bramą, lecz gdy chcę do niego zagadać nie mam z nim żadnej możliwości rozmowy/interakcji jedynie "KONIEC". Zdobyłem orkową miksturę, ulu mulu mi zostało ale generalnie gadałem z tym znajomym szamanem i niestety on nie pójdzie ze mną do świątyni Smutny

Wręczyłeś mu zwój w tej jaskini i go powinno przeteleportować do świątyni. Wracasz do zamku do Miltena i informujesz go o tym, że Dobar nie wrócił. Milten wyznacza Ci zadanie znalezienia 3 pergaminów, które później przerobi na zwoje teleportacji. Dopiero jak dostaniesz od Miltena zwój wracasz do Dobara.
Odpowiedz
Tak i jedyną możliwą gadkę z interakcją u Miltena brzmi "Czym się tu zajmujesz?".
Odpowiedz
(26.08.2016, 08:09:15)damianq14 napisał(a): Tak i jedyną możliwą gadkę z interakcją u Miltena brzmi "Czym się tu zajmujesz?".

A masz trzy pergaminy?
Odpowiedz
Jaki masz ostatni wpis w dzienniku?
Odpowiedz
Udało mi się zdobyć Ulu-Mulu. Krata przed Dobarem podniosła się(wpis w dzienniku do zadania Świątynia Śniącego brzmi jakoś w stylu "Brama wejściowa się podniosła uznając mnie za orka"). Z tym ze dalej nic nie mogę zagadać z Dobarem, stoi jak debil przy bramie .. Smutny

Trzeba mieć wszystkie trzy pergaminy?! Cholera ja myslałem że jeden wystarczy(zdobyłem ten od Wasiliego).
Odpowiedz
(26.08.2016, 08:20:23)damianq14 napisał(a): Udało mi się zdobyć Ulu-Mulu. Krata przed Dobarem podniosła się(wpis w dzienniku do zadania Świątynia Śniącego brzmi jakoś w stylu "Brama wejściowa się podniosła uznając mnie za orka"). Z tym ze dalej nic nie mogę zagadać z Dobarem, stoi jak debil przy bramie .. Smutny

Ale tutaj otwarcie bramy nie ma nic wspólnego z tym zadaniem. Odpowiedź na moje i Doty pytanie.
Odpowiedz
Zdobyłem tylko jeden pergamin, ten od Wasiliego
Odpowiedz
(26.08.2016, 08:22:33)damianq14 napisał(a): Zdobyłem tylko jeden pergamin, ten od Wasiliego

Tak, musisz mieć 3 pergaminy. Nie czytasz dokładnie dialogów.
Odpowiedz
No to masz odpowiedź. Jak chcesz gadać z Dobarem, kiedy nie masz dla niego zwoju teleportacyjnego?
Odpowiedz
O ile ten od Lutero jakoś zdobędę (10000 golda to nie mało ale dam radę), to powiedzcie mi - jak do CHOLERY JASNEJ będąc w II rozdziale mam zabić Kruka?! Kruk to cholernie twardy ........ a ja mając 13 lvl jestem na hita dla orka a co dopiero dla niego haha
A bez zakończonego tego wątku z Dobarem nie mogę ruszyć normalnego tematu ekspedycji paladynów w górniczej dolinie czyli zadania z kopalniami rudy itd... Aj nie fajnie nie fajnie Język
Odpowiedz
(26.08.2016, 08:25:13)damianq14 napisał(a): O ile ten od Lutero jakoś zdobędę (10000 golda to nie mało ale dam radę), to powiedzcie mi - jak do CHOLERY JASNEJ będąc w II rozdziale mam zabić Kruka?! Kruk to cholernie twardy ........ a ja mając 13 lvl jestem na hita dla orka a co dopiero dla niego haha

Nie widzę problemu z zabiciem Kruka w II rozdziale. W razie problemów zawsze możesz przyzwać jakiegoś pomocnika do jego pokonania, a nawet możesz go unieruchomić zwojem bryła lodu. Dam taką podpowiedź, że zwój możesz dostać jeszcze od gościa, który handluje mapami.
Odpowiedz
Witam, mój ostatni wpis w dzienniku jest o tym że zabiłem Felara i coś o jakimś pergaminie który muszę pokazać Xardupie, ale mimo to nie mam u niego żadnej opcji dialogowej (o pierścieniu mu powiedziałem)
Odpowiedz
Wróć do niego w następnym rozdziale, to będzie bardziej rozmowny.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości