23.09.2016, 19:07:00
W żadnym wypadku, nikt tu nie jest uprzedzony. Wytłumacz mi więc proszę czemu miał służyć ów post.
Platforma miłośników Kucy(ków) Pony
|
23.09.2016, 19:07:00
W żadnym wypadku, nikt tu nie jest uprzedzony. Wytłumacz mi więc proszę czemu miał służyć ów post.
23.09.2016, 19:10:49
Niczemu konkretnemu. To było durne. Przyznaję się do błędu i proszę o usunięcie. Nic więcej nie mam do powiedzenia.
23.09.2016, 19:13:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.09.2016, 19:18:49 przez Dinozaur7.)
Każdy ma prawo do błędu moim zdaniem. Nie bądźmy tacy surowi
Dota walnął głupotę, dostał warna i posta można usunąć.
Błąd powiadasz? Dota, proszę cię, nie jesteś tu od wczoraj, szanujmy się. Posty zostaną niewątpliwie kiedyś usunięte, a ostrzeżenie pozostanie jak najbardziej obowiązujące.
Siedzi sobie człowiek spokojnie na gg, a tu: 17:00: Witaj!. Jeśli są takie dni kiedy brakuje koło Ciebie drugiej połówki tak jak mi to mozemy sie blizej poznać. Jestem miłym facetem po studiach, któremu do pełni szczęscia brakuje własnie bratniej duszy. Jeśli Tobie też dokucza samotność to proszę napisz do mnie. Pozdrawiam Darek cóż, odpisałem: 17:01 fakt, są takie dni kiedy brakuje mi drugiej połówki, ale wyjść do sklepu nie jest wcale tak ciężko Do czego to doszło, żeby ludzie na GG szukali partnerów do picia...
24.09.2016, 16:46:57
Możliwe, że to był Fabiosek.
On często podaje się na gg za młodą dziewczynę i oferuje różne rzeczy.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
24.09.2016, 16:53:00
Czasami też pisze wierszyki.
24.09.2016, 16:54:51
Kiedyś napisał fajny o mnie i o DS.
Ale niestety przepadł.
26.09.2016, 13:46:57
Niektórym iluminatom daliśmy nieco tzw "luzu", aby ich upadek był jeszcze bardziej bolesny.
Taki upadek przeżyje teraz iluminata Epsilon , bardziej znany jako PiekielnyBaranek. Oczywiście wszystko ma swój kres... Zdradziło go cos o czym nie pomyślał. Biedny dzieciak.
Ehm. Nie jestem dzieckiem - to uno. Po drugie, nie życzę sobie abyś pisał do mnie "PiekielnyBaranek". N-I-E. Dziękuję za zrozumienie. Ten, to do zobaczenia. Miłego dnia lub nocy, bo nie wiem czy jesteś w Polsce i kiedy to przeczytasz. Pozdrowienia : dla Dinozaura, dla Doty, dla ludzi którzy się za mnie wstawili, dla użytkowników-lizydupów i innych o których nie napisałem. Bywajcie!
PS. I czemu ktoś ciągle usuwa moje posty?
Pomogłem? Dzięki punktom reputacji dziękujesz mi za to .
26.09.2016, 14:14:01
To niemożliwe, że Epsilon to Baranek, bo na forum BG widziałem obu jednocześnie i mają zupełnie inne IP.
26.09.2016, 14:22:50
Iluminaci dlatego sa iluminatami bo potrafią się doskonale maskować.
Oczywiście doskonale w ich przekonaniu nght .
29.09.2016, 10:16:53
Dodam tutaj co napisałem na forum BS:
Dodam od siebie, że niestety jeśli tak dalej pójdzie to modding Gothica umarnie i nie dostaniecie już żadnych modów po Dziejach Khornis, Złotych Wrotach: Królestwo Elei i Przeznaczeniu: Epilog, naprawdę na forum BS mogę wymienić kilku użytkowników z forum dla których warto robić mody, moim zdaniem warto robić dla: @Gepsiu, @Lotek @Epsilion @Narkan @Bezimienny (na FB zawsze coś skomentuje) @Dinozaur7 @Dota (na razie nie gra w mody, ale pewnie kiedyś odrobi) i to chyba wszyscy (jeśli kogoś pominąłem to sorry), a reszta? Zobaczmy np. takiego @kuczaja, gościu przeglądasz forum prawie codziennie, a napisałeś pierwszego posta w temacie który wgl nie ma nic wspólnego z modami, więc nie rozumiem po co tutaj przesiadujesz skoro żadne tematy z modami ciebie nie interesują. Oczywiście jest więcej takich ludzi, niestety przez was modding zaczyna umierać, ponieważ nie ma wsparcia od Community takiego jak kiedyś (pamiętne czasy jak DS pracowało na tm, a potem Recovery Team), ostatnio nawet zauważyłem tendencję hejtowania np. sytuacja z Returningiem 2.0, @Simen ogłosił, że przerywają pracę nad spolszczeniem to od razu poszły bluzgi w stronę @Simen @smox @metek58 ludzie, nawet jeśli nie wydaliby spolszczenia to nie macie prawa ich wyzywać od najgorszych, oni podtrzymują jeszcze modding Gothica, a wy próbujecie to rozwalić. Przemyślcie sobie to i wyciągnijcie wnioski to może uda się modding jeszcze jakoś uratować.
29.09.2016, 10:23:31
Prawda jest taka, że sukces Drużyny Spolszczenia, czy Recovery Team rok, czy dwa lata temu udało się osiągnąć, bo było więcej ludzi doceniających pracę. Obecnie zainteresowania nie widać. Wydaliśmy ponad 50 spolszczeń do modów i tematy na forach ich dotyczące świecą pustką. Czy naprawdę jedyne opinie o tych modach muszą wydawać członkowie teamu lub Gepsiu na naszą prośbę? Przychodzicie na forum i zamiast napisać o modzie coś sensownego, czy chociażby o coś zapytać wolicie napisać na PW niż jawnie.
Sprawa Przeznaczenia na tyle mnie do tego wszystkiego zniechęciła, że siedzieliśmy po nocach wypruwając sobie flaki pisząc zadania, dialogi, skryptując i użerając się z bugami. Wielka szkoda, że setki godzin naszej pracy poszły na marnę.
Społeczeństwo roszczeniowe w pełni to wszystko zdominowało - wszystko mi się należy, wypruwajcie sobie flaki, siedźcie po nocach pracując za darmo. Wszystko ma chodzić jak w zegarku, ma być łatwo i trudno jednocześnie i ma to być wydane w miesiąc nie więcej! I ma być dubbing! I cieszcie się, jak w swej łaskawości ściągnę i zagram! A spróbujcie tylko, żeby coś mi się nie spodobało, wy *****. No co, nie jest tak? Ktoś mnie wyprowadzi z błędu?
My nie wymagamy dużo - chociaż MINIMUM przyzwoitości.
29.09.2016, 11:12:55
Niestety nie da się nie zgodzić z tym, co zostało tutaj napisane. W tematach innych niż te związane z zadaniami albo nie dzieje się nic, albo posty pisze kilku użytkowników i administracja, przy czym niejednokrotnie administratorów jest tyle samo, albo nawet więcej niż zwykłych użytkowników. Większość użytkowników nie pisze nic(forum podaje, że jest zarejestrowanych ponad 350 osób, a w tematach przewijają się cały czas te same nicki), natomiast z tych którzy coś piszą większość są to pytania o pomoc w zadaniach. Niektórzy natomiast to chcieli by chyba jako odpowiedź na pytanie dostać pełną solucję wykonania zadania, najlepiej ze screenami.
Sam nie zamierzam udawać tu jakiegoś świętego, na forum zarejestrowałem się już dawno i przez większość czasu byłem właśnie takim milczącym obserwatorem, natomiast mój pierwszy post na forum dotyczył pomocy przy zniknięciu postaci. Od tamtej pory staram się jednak mniej lub bardziej aktywnie udzielać na forum. Przykre jest to, że z powodu takiego podejścia community twórcy, którzy wykonali kawał świetnej roboty przy tworzeniu moda czują się niedoceniani i uważają, że ich praca poszła na marne i nie warto się starać. Nie jestem w stanie odpowiadać za wszystkich, jednak od siebie dodam, że postaram się bardziej aktywnie udzielać na forum. Na razie na tematy związane z Przeznaczeniem, gdyż w inne mody prezentowane na forum jeszcze nie grałem. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|