Bonusy i Drogocenne przedmioty
Jakie bonusy daje przepis hwora?
Odpowiedz
Przepis nie daje bonusów
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
precyzując - zupki Hwor robi jednorazowo na podstawie dostarczonych składników a każda jego potrawa ma określony wplyw na statystyki
jaki - zjedz a zobaczysz co się zdarzy Troll
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Innymi słowy, opłaca się ja robić? Czy po prostu zżerać wszystko jak leci ;)
Odpowiedz
Jasne że zrób, choćby po to, żeby questa zaliczyć. A zupki są pyszne i pożywne, choć nie tak dobre jak np Likier na kościach :)
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Ale za jedzenie np.25 zupek niema bonusow?
Odpowiedz
ja nigdy tyle zupek Hwora nie zrobiłem
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Dla jasności. jeden przepis jedna zupka.

:> Łakomczuszku :>
Odpowiedz
Memorius pisal wczesniej ze kazda potrawka ma okreslony wplyw na statystyki. Chcialbym po prostu wiedziec jaki to wplyw ;)
Odpowiedz
Stworzysz to zobaczysz, każda pojedyncza daje jakieś bonusy i/lub zmniejsza jakieś statystyki. Jest tego chyba 7, graj lepiej :)
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Zrób każdą po kolei i będziesz wiedział :)
Odpowiedz
Dodam, że przed zjedzeniem każdej zupki warto dokonać zapisu gry... ;) Nie każda może dać zadowalający efekt dla buildu naszej postaci.
Odpowiedz
Chce dołaczyć do CJ i mam pytanko, czy bede mial mozliwosc ukrasc miksturke sily z esmeraldy? Czy to wylacznie w gildii zlodzieji?
Odpowiedz
Nie, CJ nie mają możliwości wykradzenia tej mikstury z okrętu.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
A kto odkrył bonusowy rejs na pirackiej łodzi ? :)

[Obrazek: 1cZkm7g.jpg]
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości