Liczba postów:445
(13.10.2016, 17:20:25)Stecek napisał(a): Ma to powiązanie z pewnym questem ,,Skrzynie i klucze" na ogół dostępnym od drugiego rozdziału, wystarczy, że w 2 rozdziale sprawdzisz dokładnie czy nikt nie ma nowych questów z miasta c;
on nie o tej skrzyni
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:31
,,tak samo do wieży za kratą" ekhem
Liczba postów:445
a no tak myslałem że ci chodzi o tą w bibliotece
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:18
Jeśli Ci chodzi o złodziejaszka tego kosturu który należał do Starca to musisz znaleść handlarza, który ma magazynek w swoim ''sklepie'', straganie otworzyć go i pociągnąć za dzwignie, która się w nim znajdeju. Wychodzisz na zewnątrz i masz otwarte okno, które wcześniej były zamknięte za pomocą krat. Wchodzisz do środka zbierasz łupy z ziemi i z skrzynek. Wchodzisz na górę po skrzynkach. Masz gościa zagadujesz z nim po czym obijasz mu mordkę.
Liczba postów:115
Mam problem z zadaniem Rozbitek, tak jak wcześniej pewien kolega. Idę z nim do obozu myśliwych, zaczepia mnie strażnik na wejściu, ale niestety sam Steve już się do mnie nie odzywa. Latam po całym obozie i nic. Może dialog uruchamia się w konkretnym miejscu. Pytanie do Was, jakim, jeśli takowe jest?
Liczba postów:128
Dialog uruchamia się w bramie do obozu
Liczba postów:115
Czy w obozie bandytów są jakieś zadania? Jest sens tam wpaść z pancerzem bandytów czy po prostu wyrżnąć ich wszystkich w pień? Bo jak wszedłem "incognito", to nagle część z nich rzuciła się na Ariel i ją zatłukli.
Liczba postów:2.973
Można ich wyciąć.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:11.250
Wejście w pancerzu bandyty do obozu bandytów powoduje ,że Ariel automatyczne uznaje nas za jednego z nich i w przypadku rozmowy atakuje. Wówczas bandyci ją zabijają.
Śmierć Ariel jest uwzględniona w ramach Konsekwencji w drugim zakończeniu zadania "Cudowna Ariel".
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:50
Mam pytanko o Świątynie w DP.
Znalazłem "Młot" i w ukrytym pomieszczeniu "wykopałem" miksturkę, jedna z dzwigni dała mi mieszek i otworzyła dzwi powrotne - czy to wszystko w tej lokacji ?
Tak , jest tam jeszcze pewien bardzo istotny questowo przedmiot.
tych wymagań nigdy nie spełnisz rzecz jasna, bo to nie jest przewidziane w fabule gry
Liczba postów:94
róg mysliwski wiem gdzie był w globalu dlatego pytam czy chociaz dobrze kombinuje szukając wejścia do tej kopalni?